Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön, hogyha egy fiú zenész?
Nyerő tulajdonság ez, vagy nem ér semmit?
(olyan zenész esetében, aki komolyan tanulja, hivatás szerűen, magasabb színvonalon és nem hobbi szinten)
Úúúúúú nekem a hegedű nagyon tetszik! :) (persze a többi hangszer is, de ennek van egy olyan különös melankólikus hangzása...)
Olyan gyönyörű hangja van, mint egy álom... :)
Hány éves vagy és mióta játszol, ha meg szabad kérdeznem? :)
nekem azok tetszenek akik komolyzenét játszanak inkább.
ilyen magukat rocksztárnak képzelő, 1évetanulokgitározniésazthiszemmagamrólhogycsúcsvagyok -típusok akikre 12-13 éves lányok csorgatják a nyálukat, nagyon nem.
több ilyen srác próbálkozott nálam és hát... az egyik kijelentette, milyen jó hogy én úgy kezdeményeztem nála hogy nem tudtam, mekkora sztár is ő, és milyen csúcs együttese van, meg mennyien imádják. (hozzáteszem egy kisvárosban ütött össze v.mi béna bandát és a qtya se hallott róluk :D )
akkor volt egy másik gitáros srác, aki azt hitte, ha leitat, megd.ghat. ő is sztárnak hitte magát. pár kocsmában volt 3-4 fellépésük, elég felejthetőek, hallottam őket. inkább zaj, mint zene amit játszanak.
nem azzal van bajom, ha valaki Tényleg jó. hanem az ilyen "sztár vagyok, mer' tudok játszani 2 akkordot-formákkal :D).
a mostani barátom pl. komolyzenét tanult. és közösen négykezesezünk. :D
az ilyenek bejönnek
17 vagyok.
kb 10-11 éve hegedülök. :)
De még sok hangszeren tudok játszani. :)
Még min játszol? =)
Az tök jó, hogy ennyi ideje játszol valamin! : )
Kérdező!
Ez nyilván pozitívum. Legalább hasznosan töltöd az idődet és nem szét iszod az agyadat, mint a fiatalok nagy része:D A drogokról már ne is beszéljünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!