Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, nem szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, nem szeretnék járni vele?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki járni akar velem, de nekem abszolút nem jön be.

Megmondtam neki már az elején, nem szeretnék semmit tőle, ne legyen az, hogy hitegetem, vagy valami.

De nem úgy néz ki, mint aki felfogta.

Állandóan olyanokat ír, hogy szerelmes belém (ami nem valószínű, hiszen csak egyszer látott), meg mi minden romantikus dolgokat képzel el velem. Egyszer még egy szerelmes verset is írt hozzám.

Nem akarok szemét lenni, viszont nem tudnék járni vele. Mit tegyek?

2012. febr. 3. 12:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ne érezd magad rosszul, vannak ilyen emberek. Ne foglalkozz vele, ne köszönj neki és nyugodtan küldd el, ha beszélgetni akar. Le is tilthatod. :) Nem vagy szemét, ő a bunkó, hogy nem hagy téged békén.
2012. febr. 3. 12:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Majd mond el h.mi lett a végeredmény.
2012. febr. 3. 13:04
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszike! :)

Rendben, elmondom.

2012. febr. 3. 13:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát ez az enyémhez elég hasonló eset, írok privit neked kérdező.
2012. febr. 3. 13:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Rendben van, ha furdal a lelkiismeret, viszont vannak olyanok, akiknek tényleg nem lehet a tudtukra adni, végső esetben lehetsz bunkó, úgy értem, ha a srác tényleg aberrált o.O, de ha nem xefós, csak reménytelenül szerelmes, akkor meg kell értenie észérvekből.

Szerintem egy fiúnak könnyebb, v nem tudom, ha látom, hogy egy olyan lány nyit felém, aki nekem nem tetszik, akkor előveszem az unalmas arcomat, egyszerűen úgy viselkedek, hogy a csaj magától jöjjön rá, hogy neki nem én kellek, sajnos a hátulütője, h a barátnőinek nem fog dicsérni, h milyen aranyos, jó fej srác ez, pedig csak jóságból teszem, mert nem akarom átverni se őt, se magam.

2012. febr. 3. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!