Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, nem szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, nem szeretnék járni vele?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki járni akar velem, de nekem abszolút nem jön be.

Megmondtam neki már az elején, nem szeretnék semmit tőle, ne legyen az, hogy hitegetem, vagy valami.

De nem úgy néz ki, mint aki felfogta.

Állandóan olyanokat ír, hogy szerelmes belém (ami nem valószínű, hiszen csak egyszer látott), meg mi minden romantikus dolgokat képzel el velem. Egyszer még egy szerelmes verset is írt hozzám.

Nem akarok szemét lenni, viszont nem tudnék járni vele. Mit tegyek?

2012. febr. 3. 12:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ne beszélj vele sehogy. Előbb-utóbb majd abbahagyja.
2012. febr. 3. 12:34
 2/15 A kérdező kommentje:

Már megcsináltam, hogy nem írtam vissza, hátha abbahagyja, de nem.

Háromszor elmagyaráztam neki, ne haragujon, de nem hinném, hogy köztünk ez működne. Rámondta, h értem, aztán 2 perc múlva megint olyanokat írt, hogy járni akar velem.

Szemétnek érzem magam, amiért elküldtem, de nem vonzódom hozzá.

2012. febr. 3. 12:38
 3/15 anonim ***** válasza:
Sokkal többet nem tehetsz, benne egy trubadúr lovag veszett el!
2012. febr. 3. 12:43
 4/15 A kérdező kommentje:

Hát pont ez az!

Hogy kedves, meg aranyos (amit manapság nagyítóval kell keresni), de sajnos nem tudok szerelmes leni belé.

2012. febr. 3. 12:44
 5/15 anonim ***** válasza:
Ne járj vele ...
2012. febr. 3. 12:45
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer az egyik barátnőm nővérét kezdte el így zaklatni egy srác, aztán barátnőm elbeszélgetett vele, hogy ezt nem kéne, próbálta leállítani... és utána elkezdett barátnőmre hajtani!

És évekig próbálkozott a nővérénél, utána évekig a barátnőmnél is... elég durva.

És szerintem ijesztő is, szóval azért vigyázz vele. Ne kedveskedj, ha beszéltek legyél bunkó, tényleg! Most lehet ez szemétségnek tűnik, de hátha akkor kiszeret belőled, ne mutass semmilyen pozitív tulajdonságot.

2012. febr. 3. 12:47
 7/15 A kérdező kommentje:

Meg én nem vagyok oda ezekért a túl romantikus dolgokért... Más körökben mozgok, más stílusú srácok jönnek be..

Nem azt mondom, hogy nem szeretem a romantkis dolgokat, de ez nekem már túlzott..

2012. febr. 3. 12:49
 8/15 A kérdező kommentje:

ma 12:47

Látod, lehet ez bevállna... Hátha kiszeret belőlem...

2012. febr. 3. 12:50
 9/15 anonim ***** válasza:
teljes közömbösség. és meg fogja unni.
2012. febr. 3. 12:50
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszike! :)

Megpróbálom!

2012. febr. 3. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!