Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet a legkönyebben könnyebben befűzni egy csajt
MSN-en?
1/8 anonim válasza:
Egy csajt nem lehet MSN-en befűzni ha egy kicsit is intelligens a lány.Előbb találkozz vele,ismerd meg milyen személyesen,és utánna döntsd el mit akarsz.Bár én tapasztalatből tudom,hogy az msnen induló kapcsolatok hosszútávon sajnos nem tartósak.
2008. ápr. 5. 10:25
Előre gyártott dumákkal normális csajt nem lehet befűzni. Mondd neki azt, amit gondolsz, hidd el, a csajok az őszinteségnél semmit nem szeretnek jobban. Amúgy az egy dolog, hogy msn-en fűzöd a csajt, de ha utána személyesen egy nagy nulla leszel, akkor tuti lepattint majd. Szóval ne akarj jobb dumákat elsütni msn-en, mint amilyenekre a valóságban képes vagy, mert akkor halál unalmasnak fogsz tűnni.
2008. ápr. 5. 10:29
BEFŰZNI? neked ha annyit jelent egy csaj (lány, nő) hogy "befűzöd" akkor szerintem nem sok normális csaj lesz a barátnőd...azokat a csajokat akiket msn-en befűzöl meglehet nézni..."szép dumákat" könnyű msn-en lökni...mit érsz el vele? hülyited a csajt mig találkoztok aztán irány..."az"? vagy mi? szerintem ha komolyan gondolod beszélj vele, hivd el valahova, s ne mind "fűzögessed"
2008. ápr. 5. 11:15
én nem szeretem a "szép dumákat" (lány vagyok), hanem inkább a belevaló, reagálható szöveget, amiből pár mondat után levehetem, hogy nem egy "tejbetökkel" beszélgetek. Szerintem az msn nem romantikázásra való- de ez persze csak az én véleményem :-)
2008. ápr. 5. 14:32
Én nem értenék egyet az első válaszzal. Barátnőmet msn-en ismertem meg és már fél éve együtt vagyunk, sőt együtt is leszünk.Velem is vesztette el elsőnek. És szeretjük egymást. És én bókoltam neki, beszélgettünk és megkérdeztem 1 hónap után lenne-e a barátnőm. Aztán rá másfél hétre megbeszéltünk egy találkát. és összejött. Sőt még távkapcs is! Budapest-Debrecen.
2008. ápr. 6. 12:02
Az előzőnek: Budapest-Debrecen? Gratulálok, én egy sima barátságot sem tudok fenntartani ilyen távolságban. Leírnád esetleg hogy csináltad? :DDD De komolyan...
ON: Szerintem ne "fűzögesd", de ha mégis annyira akarod, akkor bókolj, legyél humoros, pl én is szeretem a vicces pasikat... De persze csak annyira, emnnyire előben is meg, mert elég gáz, hogy MSN-en megy, aztán élőbe meg se bírsz szólalni.
2008. ápr. 7. 07:05
Szerintem egymáshoz illünk. Mostmár 9 hónapja vagyunk együtt. És nagyon szeretjük egymást. És még mindig Budapest-Debrecen :P
2008. júl. 25. 13:19
a 3. válaszolónak!Ne ved szó szerint! A kérdező az szeretné tudni hogy hogy ismerkedjen lányokkal bár ez máskép is feltehetted vólna!;) ha úgy keresel 1 lányt pl. myvipen vagy iwiwen akkor vedd fel msnre.+ Írj neki olyan komikat hogy szépvagy jó a ruhád stb. msn mond neki hogy, " te nagyon tetszesz nekem és azt szeretném tudni hogy bejövök-e neked?"
Szal... tisztázz vele és légy őszinte!
Sok sikert!
Egy 13 éves srác!:))
2008. dec. 2. 22:10
Kapcsolódó kérdések: