Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az mit jelent ha egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit jelent ha egy fiú eddig mindig írt nekem face-en, és ilyenkor jó sokáig elchateltünk. De egy két hete már nem keres egyáltalán? (mondjuk egyszer mondtam neki h én nem szeretek sokáig chatelni, hanem inkább élőben szeretek beszélgetni)

Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 13:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én sosem fogynék ki az ötletekből, de azért az szerintem nagyon parás egy idő után, hogy mindig egy valaki kezdi a beszélgetést. Ha ő nem ír, nem is beszélnétek. Ez nem jó dolog.
2012. febr. 2. 14:55
 12/19 anonim ***** válasza:
Velem is ez van :D hetente 1x max 2x beszélünk is akkor is h mit csinálunk a hétvégén xD lehet h nincs ideje.. tanul.. de te is ráírhatnál :D
2012. febr. 2. 15:01
 13/19 anonim ***** válasza:
Sütemény kérdésre sütemény válaszok.
2012. febr. 2. 15:12
 14/19 anonim ***** válasza:
Írj rá, és kérdezd meg tőle, hogy mi történt!
2012. febr. 2. 15:38
 15/19 anonim ***** válasza:

őszintén???

Noss! Szerintem ő szerelmes volt beléd de legalább is beléd zúgott, DE! lehet h ez most már elmúlt! Vagy úgy érezte vagy olyan dolgok történtek amitől az jött le neki, hogy akkor ti csak szigorúan haverok, és le kell mondania rólad!

------> az esetek 70%-ban ez a gond ilyenkor.

a maradék 30%-ban pedig az lehet a gond, hogy te sosem írtál rá és azt hiszi hogy ha ő nem ír neked akkor te nagy ívben SZ@RSZ RÁ!

27/f

2012. febr. 2. 16:16
 16/19 anonim ***** válasza:

Figyelj! Ne törődj a "sütemény" válaszokkal!

Megpróbálom elmagyarázni...

1.Ő keresett eddig mindig...

2.Te nem szeretsz chatelni,és ezt ő is tudja!

3.Elég ciki neki,hogy folyton ő ír rád,azt hiheti,hogy nem is érdekled,ezért nem ír rád,mert nem akar zavarni,hisz tiszteletben tartja azt is,h te nem szeretsz chatelni. Talán arra vár,hogy te írj rá...ha van hozzá kedved...

4.Legközelebb írj rá te! Mégsem teheted meg vele,hogy te semmi érdeklődést nem mutatsz iránta,ne hagyd kétségek között,mert azt nem szeretik a férfiak,és lelépnek...ha eddig nem tette meg,most még talán nem ment el,szóval legközelebb próbáld te keresni.

2012. febr. 2. 16:22
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ezen az oldalon már csak egy sütemény írt:D De a többi hasznos. Kösz-kösz:))
2012. febr. 2. 20:24
 18/19 BlackSword ***** válasza:
Figyelj, nem sütemény az ha valaki nem azt írja, ami neked nem tetszik... És hidd el benne van a pakliban, hogy csak unatkozott...
2012. febr. 2. 20:45
 19/19 A kérdező kommentje:

Igazad van! Nem sütemény, hanem sekélyes válasz!

Talán én sem poénból írkáltam ki ezt a kérdést elhiheted...

2012. febr. 2. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!