Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan masszirozzak egy not erzekien, felizgatas celjabol de nem intim helyen?
Figyelt kérdés
leccike segitsetek,par mozdulatot szeretnek tanulni :D2008. ápr. 4. 22:18
1/5 anonim válasza:
szerintem a melleinél,is mindenképp de nagyon óvatosan. És persze a hátát. Utána pedig jöhet a többi. É
2/5 anonim válasza:
Nekem a kérdésedből úgy jött le, hogy ő még (?) nem a barátnőd... így aztán ha nekiállsz a melleinek, az nem biztos, hogy jól sül el :D Sztem ha vonzódik hozzád, éppen elég az is, ha a hátát masszírozgatod, a nyakát, esetleg letévedhetnek a kezeid (feltételezek egy hason fekvős szitut) oldalt a melleihez (ahol persze nem tudod a melleit simizni, éppen csak hozzájuk érhetsz oldalt)... nekem volt egy barátom, akivel így kezdtük az ismerkedést a másik testével (ill inkább ő az enyémmel:D)
3/5 anonim válasza:
Ha még nem jártok, akkor az "oldalt" simogatást is csak úgy fogja elviselni, ha már megvan az alaphangulata. Az meg magától nem biztos, hogy jön... úgyhogy közben nem árt, ha beszélsz is hozzá... csak válaszolni nem nagyon fog, masszírozás közben. Így meg nem túl egyszerű eltalálni, mit is mondjál... CSAK a masszírozstól nem fog megjönni a kedve, ha előtte nem volt semmi.
4/5 anonim válasza:
Hm..Az is jo ötlet lehet hogy masszirozás közben nemtul gyakran de pihenteted rajta a kezed mondjuk a derekánál és picit nem luzereset sohajtasz...kérdezgesd hogy jo e ahogy csinálod hogy hol kellene még??hogy nem érzett e feszültséget a minap a testén még valahol.Mondhatod neki hogy a talpmasszázstól felfrissülhet és nagyon kipihentetö ha ienkor becsukja a szemét.Ezek bevált receptek.Talpmasszázs technikát tudok irni neked nemegy félét és ha bennevan a csaj akkor élénkitőt frissitő és még izgató érzéki masszázst is adok ha kell.
5/5 anonim válasza:
megint én vagyok (az utolsó válaszadó) irj privit és add az msncimed.aztán adom a témát.csákány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!