Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megismertem egy lányt, nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy lányt, nagyon jól elvoltunk, de úgy érzem, nagyon eltávolodtunk egymástól! :S Lehet, hogy elunt? (Részletek alább)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb. két hónapja ismerjük egymást.Levelezünk egymással.Az elején nagyon jól elvoltunk,mondta is,hogy szimpinek tart,meg hogy rendes vagyok :) Napi szinten beszéltünk,egy nap többször is válaszolt,kb óránként.De mostanában,volt,hogy csak 3-4 naponta írt csak vissza :S Most is ez van,napok óta nem válaszol,azt sem tudom,hogy mi van Vele :S Félek,hogy esetleg "elunt",de ne legyen igazam :S Nagyon hiányzik,suliba is sokszor gondolok rá,meg úgy általában is.De ezt így nem szeretném Neki elmondani,nem akarom,hogy érezze,hogy nagyon akarok Tőle valamit..Mással az ismerkedést,meg úgy az életemet se tudnám elképzelni,mert nagyon sok közös dolog van bennünk,szinte mindenben egyetértünk.De lehet,hogy csak arra vár,hogy lépjek? Vagy lehet,hogy csak hülyített :S? Vagy csak feleslegesen aggódok? Pls segítsetek,mert nagyon tanácstalan vagyok :S

2009. máj. 31. 15:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Leveleztek?

Hol? Postafiókos freemailes cuccal?

vagy már msn is van?

Hány éves vagy? 16? 30? 43??

Mennyi a távolság köztetek? 2 km? 50? 290?

2009. máj. 31. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!