Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ötleteitek vannak ezzel a témával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt myvip-en,írogattam képei alá felvettem msn-re(egyébként közel vagyunk egymáshoz,egymás mellett van a 2 település).Most még csak msn-ezek vele.A gond az,hogy szerintem elég unalmas vagyok nem tudom mi érdekli,nem ismerem eléggé,nehezen tudok egy témát kitalálni,ami talán érdekelné is.Mi érdekli a lányokat?Ez egy hülye kérdés,mert szerintem mindegyiket más,de akkor is,hogyan tudnám megismerni,dolgokat megtudni róla,közös témát találni,vagy akármit?Ha még így MSN-en se megy az gáz.Örülnék ha írnátok tanácsokat,tapasztalatokat.
Ha myvipen találtad akkor nézd meg milyen klubbokban van, azok talán mutathatnak valami érdeklődési köréről. De pl. szimplán msn-en is kérdezhetsz tőle egy olyan, hogy "Mit csináltál ma?" és lehet máris kapsz majd pár tippet :D
2009. máj. 30. 23:20
2/11 A kérdező kommentje:
Klubtagságai:Hülyék klubbja mert sokan vagyunk!!:)
A szökés
Chris Brown
és a település klubbja
Hát ebből sokat nem tudok.De az jó tipp,hogy "mit csináltál ma?"!Köszi,várok még válaszokat.
2009. máj. 30. 23:26
3/11 A kérdező kommentje:
De pl megkérdezem tőle h mi újság,akkor mindig az a válasz hogy semmise,veled?Nem azt akarom,hogy én legyek a téma,hanem azt,hogy legyen egy közös témánk,myvip-en nem mutatott olyat,hogy nem érdekelném,sőt barátságos nagyon.
Örül ha írok a képei alá,válaszol is rá stb.
2009. máj. 30. 23:32
4/11 anonim válasza:
Elég sok mindenről lehet beszélgetni, a tegnapi filmről, zenékről, mit csináltatok ma, tegnap, 1 hete, 1 éve, hobbi, akármi, nem igaz hogy nem tudsz mit kitalálni, kérdezgesd, arról ami érdekel. Gondolom nem ismered még, bőven van miről kérdezni és beszélgetni. Legyél vicces, én is humorral körítve adok elő mindent, az bevált a csajoknál mindig:)
2009. máj. 30. 23:48
5/11 anonim válasza:
Nem hiszem el hogy nem tudsz miről beszélgetni egy lánnyal aki tetszik neked és meg akarod ismerni!:) Kérdezhetsz a hobbijáról, hova jár kikapcsolódni, bulizni, mit szeret csinálni. Kérdezheted arról hogy hova akar tovább tanulni, mit akar csinálni a jövőben. Érdeklődhetsz a családjáról, a barátairól stb. stb. Igazából nincsenek konkrét témák amik egy lányt kimondottan érdekelnek, azt szeretjük ha beszélgetés közben a partner érdeklődő, őszintén mesél magáról de ugyanakkor érdekli hogy mit mond a lány, figyel rá. Az is fontos hogy legyél könnyed, ne görcsölj rá a dologra mert akkor izzadságszagú lesz a beszélgetés, csak lazán. Csempéssz mindig humort is a beszélgetésbe hogy a lány jól érezze magát, szeressen veled dumálni. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak természetesen! És szerintem ne kattanjatok nagyon rá az msn-re, próbáljatok minél előbb személyesen megismerkedni mert úgy sokkal jobb és könnyebb.:)
2009. máj. 31. 00:09
6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a Válaszokat,sokat segítettetek!
2009. máj. 31. 00:15
7/11 anonim válasza:
én személy szerint nemszeretem a kérdez felelek beszélgetéseket, ezért mindíg úgyvagyok h ha mondanak valamit h mittomén elmentek fagyizni délután akkor inkább elmondom h jah én multkor voltam aztán blablabla
igyekszem valami poénossal lezárni:) hameg látom h megrekedt a beszélgetés vagy csak 1 ":)"-t kapok akkor kérdezek valamire ami hirtelen az eszembejut...szal figyeld h mitír aztán próbálj arról a témáról beszélni h jah veledis megtörtént meg érted...:) ha visszakérdezget és őis véleménytmond jóvagynála
17f
2009. máj. 31. 02:32
8/11 anonim válasza:
jah és egyetértek az utolsó előttivel...msn csak akkor ha másképpen végkép nemtudnád megismerni, ha 1 városban laktok akkor élőben ismerkedj:) én jobban szeretek mert magamat adhatom msnen lustavok írkálni
2009. máj. 31. 02:34
9/11 anonim válasza:
wow előre is gratulálok ehhez a csajhoz. hülyék klubja és Chris Brown remek párosítás. legalább már azt tudhatod hogy talán bukik a SM-ra. vagy lehet csak azzal is beéri ha őt verik.
2009. máj. 31. 05:36
10/11 A kérdező kommentje:
Utolsó!Ez egy nagyon hülye válasz volt "hülyék klubbja"-egyszerű poén,nem azért kérdeztem,hogy kritizáld,de a többieknek köszönöm a válaszokat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!