Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek valakivel a gyakorikerdesek.hu oldalról?
Ne ertsetek felre nem azert irtam ki a kerdest:)
De tegyuk fel elkezdtek privatban beszlgetni es komolyra fordulnak a dolgok.
Hogy alltok hozza?
Igen, mivel más lehetőségem nincsen, lévén, hogy élőben nem merek egy lányt sem leszólítani, csak a szemezésig jutok el általában vagy egy mosolyig.
Egyébként én is azt tapasztalom, hogy a netes ismerkedésnél a legfőbb probléma a távolság.
Nagyon sokszor levelezegk pesti, dunántúli vagy egyéb tőlem jó messze élő lányokkal. Sokan szimpatikusak is, de ezek a távolságok megölik a dolgot. :(
Úgyhogy Debrecen környéki, hajdú-bihari lányok nyugodtan írjatok, ha van kedvetek ismerkedni, én mindenkinek válaszolok!
22/F
Remelem sok ember osszejon a kerdes segitsegevel:)
20f bp;)
Nos 3 éve itt ismerkedtem meg egy sráccal akivel azóta is jó barátok vagyunk,egy kerületben lakunk és hetente 5-6X találkozunk :))
Aztán sok lánnyal ismerkedtem de azért csajozni élőbe az igaz :))
Csomó lány vígan irogat meg minden de mikor eljönne a találka ideje akkor megriadnak...
Felesleges elpazarolni rájuk az időt :)
18/F
Természetesen, ha összeillenénk lelkileg, tetszenénk egymásnak, közel laknánk egymáshoz, max egy óra alatt ott lehet lenni. :)
20/N
Az a baj, hogy GYK-n a lelki és testi nyomoronc, sérült, forever alone típusú srácok vannak többségben.
Amikor egy szexuális témájú kérdésre válaszolok, hogy pl. szerettek-e orálozni a barátomnak, szerettek-e kocsiban szexelni, akkor rögtön kapok 15 privit, hogy nekik is megcsinálnám-e, mert ők még szüzek és én nagyon szabadosnak tűnök egy mondat alapján...
Így konkrétan, se bemutatkozás, se ismerkedés, se kép, se semmi.
Ennél jobbat hogy is kívánhatna egy lány. Gondolom még örülnöm is kellene az érdeklődésüknek.
Szóval a felhozatal elég szörnyű itt. Izzadságszagú ismerkedős szövegek, rövid, lényegre törő üzenetek ("nagyon tetszett a válaszod, engem leszopnál?"), most már értem, miért nem találnak párt az ilyen fiúk.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!