Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon tetszik egy lány, és járni akarok vele, hogy kezdjem el?
Akkor keresel majd mást :D Fölösleges halogatni a dolgot.
Ha lehet egy tanácsom akkor ne úgy menj oda hozzá, hogy csak úgy snassz módon megmondod neki, hanem valahogy egy beszélgetés közben célozgass rá. Pl. kérdezd meg, hogy tud-e korizni, szokott-e menni stb, aztán a végén meg kérdezz rá, hogy nem lenne-e kedve elmenni egyszer valamikor. A válaszából meg tudni fogod, hogy hogyan vette. A koris gyerek voltam, most nem nézem vissza mikor írtam az előzőt, 19/f még mindig :D
´Kutyát nemérdekel ha nemet mond. Azt írtad, hogy nem mész oda, mert akkor egyböl tudná hogy tetszik neked. Egy kapcsolatban élni nagyon nehéz úgy hogy a másik nem tud róla hogy tetszik neked:D:D
Menj oda, aztán ha pofára esel, akkor majd lesz m´sik csaj akihez odamész.
De ez miért ciki???
Nem tudom felfogni. Ne félj nem arra várnak a lányok, hogy na mikor mész oda hozzá, hogy elutasíthasson.
Ha normális csávó vagy, akkor nincs gond. Ha viszont ilyen maradsz fejben, bármilyen jó nöt felejts el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!