Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a pasinak, hogy nem akarok jarni vele?
Állj elé, mondd neki, hogy bocs, de nem szeretnék veled kapcsolatot.
Egyébként én is strébernek számítottam, de nem hagyományos módon. Nagyon jól tanultam, de minden balhéba benne voltam. A tantestületi alap dolog volt nálam. Csak a tanulmányi átlagom miatt nem b@sztak ki a suliból.
Már nem egy pasi próbálkozott nálam és megkell mondjam neked sosem kellett kimondani ezt az átkozott mondatot v vmi hasonlókat...egyszerűen úgy intéztem úgy reagáltam le az érdeklődésüket(már ha nem tetszett az illető)
hogy rájöjjenek nem akarok velük kapcsolatot és egy idő után lanyhult az érdeklődés.Csúnya szóval ha lekoptatod a pasit 1szer 2szer 3szor akkor tuti hogy rájön hogy nem kellessz neki jó esetben...
Csak őszintén: "Igazán kedves vagy, hogy rám gondoltál, de ne haragudj én nem szeretnék veled semmilyen kapcsolatot!"
El lehet ezt intézni szépen is. Nem kell megbntani a fiút. Én is elhítam egy csajt randizni hétfőn, ez volt a válasz: "Lehet róla szó" és kérte hogy még előtte hívjam fel, hogy pontosítsuk, hogy akkor mikor-hol, de hívtam, kicsörgött, aztán semmi, kb 8-9X hívtam, mire már elérkezett a találkozás megbeszélt időpontja, szóval nem tudtam elérni, most nem tudom mi van. Legalább felette volna a telefont és annyit mondott volna, mint amit leírtam neked most, ha már nem akar találkozni, de ne hagyjon kétségek között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!