Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy rázzam le ezt a csávót?
Figyelt kérdés
Azt írta, hogy nem lenne e kedvem találkozni. nem akarom azt írni simán h bocsi nem mert az elég bunkó. Valami ötlet?
a normális válaszokat nagyon köszönöm
2012. jan. 27. 21:01
12/21 A kérdező kommentje:
köszönöm, végül is igazatok van :)
a lúzernek meg: honnan veszed hogy plázapic.sa vagyok? írtam én bármilyen jellemzést is a gyerekről? lehet hogy tahó állat. eléggé szánalmas életed lehet, ha abban leled az örömöd, hogy másokat szidsz névtelenül gyakorin...
2012. jan. 27. 21:35
13/21 anonim válasza:
ennyi erővel; honnan tudod, hogy ő egy looser? Ne gyerekeskedjetek már. Júúúúj te looser vagy, jaaaj te meg plázacica... agyrém.
14/21 A kérdező kommentje:
azért írtam hogy lúzer, mivel megítélt pedig nem is ismer. ő pedig azért írta hogy plázapic.a vagyok, mert nem megyek el minden sráccal randizni. azért van kontraszt :P
2012. jan. 27. 21:48
15/21 GomalFace válasza:
Nem ismersz te sem. A kérdésedből meg látszik, hogy beképzelt vagy.
16/21 A kérdező kommentje:
hol látszik? a másfél sorból? te aztán jó emberismerő vagy :) és azt elárulnád hogy a plázapic sára melyik sorból jöttél rá? és arra hogy anyut kell azért hibáztatni, mert teljesen elfajulva meg mertem kérdezni, hogy mit mondjak, hogy ne sértsem meg mások érzéseit?
2012. jan. 27. 21:55
17/21 anonim válasza:
hagyjad már ezt az egészet itten,felesleges ilyen piti vitákba belemenni,inkább azt a szegény csávót koptasd le gyorsan,aki gyengéd érzelmeket táplál irántad...hiába...
18/21 A kérdező kommentje:
tudom hogy gáz ezen vitatkozni, de most komolyan, hol voltam beképzelt? őszintén kérdezem. oké, kifejezhettem volna szebben is azt, hogy lerázni, de az értelme ugyanaz lett volna. a kérdésnek meg alapból az a lényege, hogy nem akarok bunkó meg beképzelt lenni. még a válaszokat is megköszöntem, hát mi kell még? :D
2012. jan. 27. 22:01
19/21 anonim válasza:
Pedig néha jobb, ha az igazat mondod. Mondjuk, az beválik, ha azt mondod, h éppen túl vagy egy komoly kapcsolaton és még kell egy kis idő, vagy éppen kezdesz közel kerülni valakihez és lehet, h összejöttök.
20/21 A kérdező kommentje:
igen már megmondtam neki, köszönöm :)
2012. jan. 27. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!