Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázzam le? -.
Az a helyzet hogy 15 éves vagyok és őő.. tavaly szakítottam a barátommal és találkoztam egy 22 éves sráccal akivel smároltam és majdnem lefektetett de szerencsére észbe kaptam és megmondtam neki hogy nem tudom hogy csinálhattam ezt stb stb azóta kiderült hogy félreértés volt a szakításom ezért utána összejöttünk megint és még mindig együtt vagyunk
és most leveleket írogat msn en meg telón is hogy találkozzunk megint már komolyan tök rossz kimenni az utcára mindig őt figyelem neg hogy kövessen vagy valami mit kéne tennem hogy megértse nem akarok tőle semmit?
Valaki hibázik??
15 éves szaros pulya vagy, és smárolsz, majdnem lefektetnek.
Meg is érdemled, kis k___va.
Most miért kell rögtön leribancolni őt?? Észbekapott, hogy nem egy ennyire idősebb férfival kell elvesztenie a szüzességét, pedig szerintem sokaknak akadt olyan huszonéves tinikorában aki után csorgott a nyála, és benne lettek volna egy csókban.
A pasi az aki hajtja a korkülönbség ellenére!
Mondd meg neki nagyon konkrétan hogy szálljon le rólad, ő nem jöhet képbe, szereted a barátod és kopjon le. Azután ne reagálj semmit a hülye zaklatásaira. Ha feltűnne ezek után a közeledben akkor tényleg kérj meg valaki idősebbet hogy űzze el.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!