Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srác, akivel járok úgy ment el mellettem, hogy rám se nézett. Ez most mit jelent? Szakítani akar?
Figyelt kérdés
járok egy sráccal. aki utálja az egyik barinöm,ma kinn ültünk a teraszon a barinömel (akit utál) és elment ugy elötünk hogy rám se nézet csak utána nézet vissza és nevetet mit jelent ez?? amugy meg volt beszélve a tali a brátomal2008. ápr. 3. 22:08
1/10 anonim válasza:
Már ne is haragudj de ez olyan gyerekes.. Járok vkivel aki rám se néz?? miylen járás ez? milyen barát ez? Az a kérdésed h ez mit jelent. számomra azt h a barátod egy taho,nem szeret és nem éri meg vele foglalkoznod. Biztos nem tetszik amit irtam,de ez a véleményem
2/10 anonim válasza:
nem tudom mennyi idős vagy (gyanítom 13 körül), de azt azért te is beláthatod, hogy nem az a normális 'járás', ha a megbeszélt randin a barátod elmegy melletted szó nélkül. ha meg ennyire nem tudja elviselni a barátnőd, és tényleg ilyen gyerekesen viselkedik (igaza volt ebben az előttem szólónak), hát az sem jó ómen... remélhetőleg nem juttok oda, hogy majd választanod kell...
3/10 anonim válasza:
Ha jársz vkivel, az nem megy el melleted szó nélkül, még akkor sem, ha utálja a barátnődet!!
4/10 anonim válasza:
és mit keresett a barátnőd a ti talitokon?? mondtad a fiúnak hogy ő is ott lesz? mert ha nem akkor én is elhúztam volna a helyében...
5/10 A kérdező kommentje:
de este megint ott volt és várt 2 órát rám hátha kimegyek na ez mit jelent?
2008. ápr. 4. 16:28
6/10 anonim válasza:
Hmmm.... bennem is feltünt ez a kérdés h tudta -e a pasid hogy ott lesz a bnőd ...!! mert a helyében én is ezt tettem volna ha nem tudtam volna!!! De végül is ha szeret nincs akadály!! Különben meg ne azongondolkodj h ő akar e szakitani hanem sztem te akarj mert ez nem álklapot h elmegy meletted és visza néz és röhög is !!
7/10 anonim válasza:
gondolom azt, hogy kettesben akart veled találkozni és nem a barátnőddel. mit keres a randitokon a barátnőd?:P
8/10 A kérdező kommentje:
de a pasimnak is ott volt a haverja
2008. ápr. 4. 20:29
9/10 anonim válasza:
Valamin felhúzta magát, megsértődött és ennyi utána elszállt a haragja.
10/10 anonim válasza:
ez szerintem is olyan gyerekes. Mi az h egy pasi allitolagosan jar vkivel elmegy a csajhoz es mert ott van a baratnoje meg koszoni sem megy oda... es raadasul ha meg o a haverjaval ment. szerintem mind a kettotoknek fel kene noni... az erzelmi kapcsolatok azert ennel bonyolultabbak es mar ne is haragudjon a vilag meg ha a pasinak nem is tetszik h ott a baratnod akkor max szova teszem de nem elsetalok... a masik meg ha randizol vele tenyleg mit keres ott a baratnod????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!