Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok miért vagytok oda a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok miért vagytok oda a converse tornacipős szépfiúkért és a pávákért?

Figyelt kérdés

Egytől egyig fullos csajokat fűtenek..,

15-18-as korosztály

2012. jan. 27. 15:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszenek az ilyenek,pedig lány vagyok.
2012. jan. 27. 21:39
 22/27 anonim ***** válasza:
mert jó a stílusuk, jól néznek ki, népszerűek és nem túl beképzeltek. egyéb kérdés?
2012. jan. 28. 17:36
 23/27 A kérdező kommentje:

nem jó a stílusuk, nem feltétlen júképűek, vagy helyesek. átlagosak. beképzeltek.

viszont népszerűek, igen. miért? :D

2012. jan. 28. 17:59
 24/27 anonim ***** válasza:

17:36

1.) "Van stílusuk." Megnézni 12000 másik kölyök képét a neten, aztán bemenni a H&M-be és társaiba és levenni az öt egymás melletti polcról a tizenhatezer másik ugyanolyan közül NEM stílus.

2.) "Jól néznek ki". Mit értesz ez alatt? A szétzselézett/simán igénytelen/tucat hajviseletet, a 3 dkg izmot, ami díszíti apró madárcsontjaikat, vagy a menő rucikat?

3.) "Népszerűek." Erre... Erre nem is reagálok, nem vagy még annyi idős, hogy étsd. :)

4.) "Nem túl beképzeltek." (Ja, hogy a lényeg az, hogy ne legyen "túl" beképzelt. Normális fiúkkal ismerkedni ciki?) Szerencsére nem nagyon ismerek ilyen srácokat (max látásból), de az az ÖSSZES netes képről lerí, hogy önbizalomból (sok minden mással szemben) nincs hiány.

2012. jan. 29. 21:57
 25/27 anonim ***** válasza:

*Megnézni 12000 másik kölyök képét a neten, aztán bemenni a H&M-be és társaiba és levenni az öt egymás melletti polcról a tizenhatezer másik ugyanolyan felső/nadrág/sapka közül a sajátodat NEM stílus.*

(Elnézést, csak írás közben fogalmaztam át a mondatot és végül elveszítette az értelmét :))

2012. jan. 29. 21:59
 26/27 anonim ***** válasza:

Legjellemzőbb felismerési jelük.

KI VAN A SEGGED!

2012. febr. 4. 12:37
 27/27 anonim válasza:
Énse Birom annyira a nagyon durva Pávákat de szerintem ők legalább adnak magukra nem tudom mi a bajod a V nyaku pólóval énis Hordok olyat de kicsit kigyurtabb kivitelbe nyomom hajam nekem is felvan vágvaa nem m1 melyik milyen páva pl utálom a rózsaszin gatyás PÁVÁKAT !
2012. júl. 4. 00:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!