Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akik már régóta együtt vannak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik már régóta együtt vannak! Szoktatok még randizni?

Figyelt kérdés
Hol? Milyen körülmények között? Kort írjatok!
2012. jan. 27. 10:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, titokban, csak a pasim meg ne tudja.
2012. jan. 27. 10:47
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
Hát amennyiben randinak nevezhetjuk h eljárunk ide-oda. Néha ha eszunkbe jut beulunk pizzázni, moziba v ilyesmi
2012. jan. 27. 10:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy egy kapcsolatban mit lehet randinak nevezni. Mi még eljárunk moziba, fürdőbe, beülünk pizzázni,sétálgatunk meg hasonló dolgok. Ha ez randinak minősül akkor IGEN szoktunk még randizni.
2012. jan. 27. 12:07
 4/7 anonim ***** válasza:
53%

Csinálunk közös programokat, de nem nevezzük randinak. Randinak akkor hívnám, ha ismerkedés a cél, még nem ismerjük egymást, ezért elmegyünk valahova, hogy közelebb kerüljünk.

Most már azért járunk el, hogy változatosságot próbáljunk csempészni a szürke hétköznapokba.

2012. jan. 27. 12:53
 5/7 anonim ***** válasza:
El szoktunk járni közös programokra, de van amikor kifejezetten randira:) Ilyenkor kicsípjük magunkat és olyan helyre megyünk ahova egyébként nem szoktunk, pl moziba vagy színházba és akkor előtör a páromból a lovag, meghív ilyesmi. Amúgy ált közösen szoktunk fizetni.
2012. jan. 27. 13:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok 22/L és másfél éve vagyunk együtt
2012. jan. 27. 13:18
 7/7 anonim válasza:
26 éves lány vagyok. májusban leszünk 9 évesek. Mi szoktunk! Megbeszélünk egy helyet ahol talizunk, de külön készülünk, külön érkezünk meg a helyre. Tisztára olyan mint egy első randi (csak nem jön ki rajtam a "rosszul érzem magam, mert lefeküdtem vele az első randin" nevű szindróma) Feldobja a kapcsolatunkat!
2012. jan. 27. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!