Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felteszi ide az átlagos pasi (abszolút nem ronda) a képét, akkor a lányok miért kezdenek el itt fúúúúúúúúújozni, meg neeeeeemmezni, meg áh dehogy jön be-ozni?
Velem egyszer az történt, hogy megismerkedtem egy lánnyal, aki tök átlagosnak mondható. Nem nevezném sem szépnek, sem pedig csúnyának. Egy 10-es skálán kb 4-5 körül adnék neki. Szóval nem volt benne semmi extra, viszont valami nagyon megtetszett rajta. Nem tudnám megmondani, hogy mi, de egyszerűen odavoltam érte.
Párszor randizgattunk, és az egyik sokadik randi után közölte, hogy van egy másik srác is, akivel találkozgat, és nem tud választani. Adtam neki gondolkodási időt, pár nap múlva jelezte, hogy a "másik" lett a befutó. Nagyon rosszul esett, de gondoltam biztos jó indoka lehet rá, valamiben biztos jobb nálam.
Már túltettem magam az eseten, amikor véletlenül találkoztam a lánnyal, és "másikkal". Ott egy világ dőlt össze bennem, amikor megláttam, kit választott helyettem. Egy nem túl jó kiállású, a lánynál jelentősen alacsonyabb, köpcös fiatalember volt "másik", aki -mint utólag lecsekkoltam facebookon- egy szarvasmarhatelepen dolgozik állatgondozóként. Nem azért, hogy lenézem az állatgondozókat, de én egynél több idegen nyelvet beszélek, és eltöltöttem néhány évet iskolapadban -nem osztályismétlés címén. És azért rettentő csúnyának sem érzem magam.
Szóval ott, és akkor jöttem rá, hogy a szerelem vak, és ahogy én bele tudtam esni az átlagos szintet alulról súroló lányba, úgy ő is tudott találni egy olyat, aki alulmúlta minden képzeletemet.
"Te kérdeztél, kaptál választ, fogadd el...!"
Szerintem elfogadta és ezért tett fel egy újabb kérdést. Logikus annak aki megérti és nem háborog. Idegesebb az az oldal aki kérdésre válaszol. Mi a bajod? Csak mert megkérdezte az átlag pasit is lefújozzák? Egy kérdés volt ember:) Meglátszik ki kapja fel a vizet. Egy hideg zuhany jól esne az ilyen hősködőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!