Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell a BKVn, buszon, metrón, csajozni?
Figyelt kérdés
Nekem nem megy, ha a közelben vagyok a nők vagy le, vagy föl vagy ki néznek, de semmiképpen sem rám; esetleg látványosan elkezdenek smst írni. 34F2012. jan. 26. 10:56
21/28 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, rosszul se nézek ki. Az gáz hogy túl hosszú és vékony a lábam de a 186cm az jó, felül is vékony vagyok de nagyon széles a vállam...
2012. jan. 26. 12:23
23/28 A kérdező kommentje:
Hja és a sörhas se jött jól mert aki sovány azon jobban látszik...Ittam az a sok sört mert nem volt csajom.
2012. jan. 26. 12:44
24/28 anonim válasza:
34 éves vagy.
Nincs nőd, nem nézel ki jól, nem tudsz semmit mutatni, amibe ha hirtelen nem is szeretnek bele a nők ott helyben, de legalább felfigyelnek rád.
Tömegközlekedésen akarsz ismerkedni, ami egy 34 éves embertől kissé szánalmas. Odajön egy idegen, egy normális nő nem áll vele szóba, főleg, ha nyomul.
25/28 A kérdező kommentje:
Hát ez az a normális nő nem áll szóba, ezért nem is nyomulok. "Szánalmas!" túl általános szó és nem is látom magam kívűlről de nincs kizárva...Igen nem figyelnek fel rám mert túl átlagos vagyok ezenkívül nagyon zavarban is vagyok mert átlagos vagyok és nincs nőm. Marad a bohócsapka...:(
2012. jan. 26. 13:35
26/28 anonim válasza:
Kérdezd meg Barney Stinsont!!!!
28/28 A kérdező kommentje:
Ha ha hülyegyerek, ha olyan sok lenne itt a romantika nem lennénk most válságba...
2012. jan. 26. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!