Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell a BKVn, buszon, metrón, csajozni?
Figyelt kérdés
Nekem nem megy, ha a közelben vagyok a nők vagy le, vagy föl vagy ki néznek, de semmiképpen sem rám; esetleg látványosan elkezdenek smst írni. 34F2012. jan. 26. 10:56
11/28 A kérdező kommentje:
Nem nézek ki rosszul da a buszon kék, bojtos csúcsos bohócsapka van rajtam...
2012. jan. 26. 11:55
12/28 anonim válasza:
engem inkább az hozna zavarba, hogy az akció közben hatvanan bámulnak az arcunkba, szóval nekem inkább bejönne utcán vagy bárhol máshol, mint metrón
23L
13/28 anonim válasza:
Mondd, azt, hogy:
-Jó napot kívánok jegyeket bérleteket! Hm, ahogy elnézem, Tőled lehet inkább pár percet kérnék, vagy egy telefonszámot!
14/28 anonim válasza:
Jól kell kinézni, és sikered lesz.
15/28 Brigi24 válasza:
De mitől parázol?Ugyanolyan emberek vagyunk,mint bárki:D Legyen picikét több önbizalmad,nyilván nem fognak az arcodba röhögni...Amúgy van egy haverom,aki hónapogik a Westend környékén próbált csajozni,ő ott szólította le a csajokat és mindegyik csaj bunkó volt:S Van abban valami,hogy a vidékiek(pasik és csajok is) sokkal normálisabbak;)
16/28 Brigi24 válasza:
Itt lehet,h a bohócsapkádban van a hiba:DD
17/28 A kérdező kommentje:
Jobban meggondolva nem nézek ki jól. Olivér haverom néz ki jól, hozzá oda is jönnek a nők, vagy odaküldenek valakit hogy szólítsa meg őket; csak neki van felesége...
2012. jan. 26. 12:10
18/28 anonim válasza:
Mások is úgy gondolják, h nem nézel ki jól? Mert ha igen, akkor lehet h hanyagolni kéne a csajozást...
19/28 A kérdező kommentje:
Igen, olyan válságban van az ismerkedés témája hogyha a pasi egy kicsit is jól néz ki már a csajok kezdeményeznek, ha mással nem hát bámulnak...
2012. jan. 26. 12:12
20/28 Brigi24 válasza:
Nem mindenkit fog meg egy pasi a külsejével.Ha jó a fellépésed,van önbizalmad,jó a humorod,akkor úgy is simán ismerkedni..és sürgősen szabadulj meg a bohócsapkádtól:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!