Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Házi nyúl vagy nem? 21/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házi nyúl vagy nem? 21/F

Figyelt kérdés
Tetszik az egyik csoporttársnőm, egy szakra járunk, szóval a legtöbb órán "együtt vagyunk" kivéve a nyelvi órákat. Gimnáziumban megtanultam, hogy házi nyúlra lőni nem jó, most nincsen barátja, de a házi nyúl dilemma miatt nem nagyon merek, meg amiatt se, hogy még nem voltam lánnyal, és komolyabb kapcsolatom sem volt, csak egy pár 1 hónapos kapcsolatom volt eddig a legutolsó kapcsolatom is több, mint 2,5 éve volt azóta egyedülálló vagyok élveztem a szabadságot, de szeretnék már egy komolyabb kapcsolatot, tehát valamennyi tapasztalatom van a lányok terén. Mit gondoltok erről?
2009. máj. 29. 09:46
 1/10 A kérdező kommentje:
hopsz kimaradt: Nem merek kezdeményezni a h. z. dilemma miatt.:)
2009. máj. 29. 09:47
 2/10 anonim ***** válasza:
9%
Házi
2009. máj. 29. 09:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Akkor jobb ha nem is kezdeményezek Nála.
2009. máj. 29. 10:06
 4/10 anonim ***** válasza:

Dehogy nem fogsz :)

Én és a barátnőm szintén 1 szakra járunk, nekünk még nyelvi külön óráink sincsenek, azaz minden óránk közös. Na jó, volt most nekem egy C típusú tárgyam, na de akkor is az előadások 98%-a közös ;)

Én annyival különbözök nálad, hogy nekem a mostani barátnőm az első barátnőm, azaz nemhogy 2 és fél éves, vagy hónapos, de még 1 hetes kapcsolatom sem volt előtte senkivel sem.

Mi mikor összeismerkedtünk, a kapcsolatunk első hetén a témára térve megbeszéltük a játékszabályokat, és ezeknek tudatában már 7. hónaposak vagyunk, nagyon nem érdekel minket, hogy CSAK mi vagyunk az egyetlenegy PÁR a CSOPORTBAN, mert akinek nem tetszik, ne járjon be, vagy ne nézzen arra ahol mi ülünk, vagy váltson szakot, iskolát, nem tud izgatni :)

A barátnőmet 100%-osan szeretem, minden hétköznap reggel fél 9 és este 5 között együtt lehetünk, mert albérletes, én meg bejárok, de este negyed 6-ig legkésőbb megtehetem hogy vele maradok!

Volt pár kis p*csa, akik szánalmasan irigyek voltak ránk, mert mind a hárman szinglik voltak, de ezt is leszarom, meg volt olyan nő is a csoportunkban, akit zavart, hogy a teremben előadás előtt 6-an voltunk, és én a barátnőm nyakát megcsókoltam, de őt is leszarom :)

HÁZI NYÚLRA NEM LÖVÜNK EGY NAGY BAROMSÁG, én csak itt, főiskolán tudtam magamnak egy rendes lányt találni, mert gimnáziumban lenéztek, meg nem kellettem senkinek, és akinek meg nem tetszik hogy járunk, az halasszon 1 évet ;)

JÁRJATOK!

HA NEM JÖN ÖSSZE, AKKOR IS MEGPRÓBÁLTÁTOK!

2009. máj. 29. 10:20
 5/10 anonim ***** válasza:

főiskolán belefér, nekem is volt onnan barátnőm, most is jól megvagyunk, pedig 1 év alatt vége lett.

Te pedig már úgyis a vége felé vagy.

2009. máj. 29. 10:41
 6/10 anonim ***** válasza:

A párommal vizsgán jöttünk össze:)

És nagyon szép boldog kapcsolatunk van, együtt élünk.

Sok sikert:)

2009. máj. 29. 11:54
 7/10 anonim ***** válasza:

A párommal ugyan nem csoporttársként, de közös órákra jártunk.

Januárban a közös vizsgák alkalmával mikor kéz a kézben nagy pocakkal totyogtam mellette gondolhatod, hogy le le estek állak:) De ki a fészkest érdekel:D

2009. máj. 29. 11:57
 8/10 anonim ***** válasza:

Jajj srácok, ti olyan bolondok vagytok! :))))

Ilyet hogy lehet kérdezni, komolyan gondoltad amúgy, ha tetszik neked az a lány és van rá esélyed, h neki is tetszel, akkor miért ne járhatnátok?! :O Én gimiben az egyik tanárommal jártam! Na erre varrjál gombot! :D Jó, amíg még tartott a suli, meg érettségiztünk, addig nem mutatkoztunk sehol együtt, de viszont utána állandóan együtt voltunk, nagyon szép volt, már vége, de azóta is jóban vagyunk! :)Nehogy már az érdekeljen, hogy ki mit mond, ha neked tetszik, akkor HAJRÁ!

2009. máj. 29. 11:57
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig biztató válaszokat, várok még válaszokat:), de lehet túl szép a csaj hozzám, ezalatt nem azt értem, hogy én ronda vagyok, mert nem vagyok az.:)
2009. máj. 29. 12:04
 10/10 anonim ***** válasza:
olyan nincs , hogy túl széphozzád a csaj.. beszéj vele aztán hajrá!!!!!!
2009. máj. 29. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!