Ehet-e a házi nyúl zöld borsó héját és szárát minden mennyiségben, mert nagyon szereti?
hát nekem házinyulam van és őszintén szólva ilyenről még nem hallottam. én a biztonság kedvéért nem adnék neki.
répát, sárgarépalevelet, salit nyugodtan, reggel - este kell nekik adni, és a piacról hozott, v vett leveleket, salit ki kell gőzölni (forró vízben kiáztatni) mert permetezve vannak és nagyon rossz következményei lehetnek..
első vok, hát az én nyuszim az uborkától kap hasmenést, azt azért nem is írtam. biztos a nedvességtartalmától...és a táp mennyiségére is vigyázz, ne kapjon naponta többször.
valamint kaphatóak az üzletekben ezek a drops-ok, meg mindenféle hangzatos szemét, jutalomfalatkák, meg répás nyuszi desszert meg mittudomén, ezeket nehogy adjátok a nyusziknak, mert tönkreteszik az emésztését!!! nm természetes anyagok és sokba is kerülnek. a nyuszi, az nyuszi, füvet eszik meg zöldségeket, nem adalékanyagokat.
és ebben a nagy melegben gyakran kell cserélni a vizét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!