Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak úgy lehetne barátnőm, ha lejjebb adnám az igényeimet és túlsúlyos nekem nem tetsző lányoknál próbálkoznék?
Van más is fiúként itt, aki hozzám hasonlóan már így van el va keseredve, hogy tényleg azon gondolkozik olyan lánnyal jön össze, akihez nem vonzódik testileg?
22 éves vagyok és még sosem volt barátnőm, hiába minden próbálkozásom nem tudk közelebb kerülni a nekem tetsző lányokhoz, így most már ott tartok, hogy talán ráerőszakolom magam egy nekem egyáltaán nem tetsző, túlsúlyos lányra, talán ők szeretnének engem, mert ahogy látom a vékonyabb lányok akárkit megkaphatnak és mivel én nem tudok élőben kezdeményezni a netes ismerkedés meg semmit sem ér, így marad az, hogy lejjebb adom az igényeimet és számomra nem vonzó lányoknál próbálkozzak, ők neten sem utasítanának el gondolom én legalább is.
ma 20:02
félreérted, én nem vagyok kövér, sőt épp ellenkezőleg, vékony vagyok nagyon is, csak 54kg vagyok
szerintem te ezzel a természettel és ezzel a hozzáállással még egy általad csúnyának tartott túlsúlyos lányt sem tudsz fogni magadnak. vagy ha mégis, hamar faképnél fognak hagyni.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!