Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme, ha lány meghívna a fiút randira?
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 17:38
11/14 anonim válasza:
az lehet!!!
de 50 éve volt!!!!
változtak az emberek a nők is óriásit változtak és a férfiak is! És akiket meg elutasítottak párszor azoknmak elmegy a kedvük a kezdeményezéstől mert ugy gondolják akkor már senkinek sem kellenek (ami hülyeség!) de ez van.
és fordítva ha egy nőt elutasítana egymás után kb 3 pasi az is maga alatt lenne!!
12/14 anonim válasza:
A legjobb megoldás az lenne az ilyen helyzetek kiküszöbölésére ha hagynánk megérni és felnőni a fiúkat a feladatra.
21L
13/14 anonim válasza:
noss...
van aki már 18 évesen érett ehhez és van aki csak 30...
de vannak érett pasik!
EZ csak az ÖNBIZALOMRÓL SZÓL SEMMI MÁSRÓL!
de ugyan miért lenne ciki egy nőnek is kezdeményeznie?? belehal? vagy leesik a gyűrű az újáról?? vagy rászakad az ég?
14/14 A kérdező kommentje:
tudom hogy szokás ha fiu meghivna randira..de én nem fogok várni..nem akarok várni..szóval gondoltam..valahogy össze kéne jönnem vele..kell nekem ő! ha valaki érdekel, és tud segiteni..akkor irjon privibe. és elmondom részletet!
2012. jan. 24. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!