Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan találhatok magamnak gazdag partnert?
Jól nézek ki, fiatal vagyok, senkim sincs jelenleg. Eddig mindig olyanokkal voltam együtt, akik csórók voltak, elvárták hogy én fizessek (aztán néha még meg is csaltak). Unom már ezt! Olyan valakivel szeretnék végre együtt lenni, akinek nem okoz problémát h elvigyen szórakozni vagy nyaralni. Persze közben dolgoznék én is, szóval nem azt várom h kitartsanak.
Az, hogy nő vagy férfi: igazából nem számít. Csak legyen minél fiatalabb.
20/F
1. Szerintem szép gesztus, ha a férfi meghívja valahová a nőt és ő fizet, ez nem prűdség, és egyáltalán nem róható fel az egyenjogúság.
Egy igazi férfi, igen fizet, meg ez egy gesztus, kedveskedés, gavallérság.
2. Később persze megbeszélhetik, hogy pl. felesben fizetik, de azt senki se várja el egy nőtől, hogy fizessen, ez szerintem abszurd, nem prűdség, hanem parasztság.
3. Nos, ha ennyire zavar, hogy egy nő ezt így látja akkor legyél homosexuális, vagy transzfesztita. Ebben az esetben megfordul a szitu.
A probléma az, hogy a kérdező minden, csak nem igazi férfi. Leshetnéd te azt, hogy belőlem mikor húznál ki egyetlen fillért is.
Ha nem azt várnád, hogy kitartsanak, akkor nem így fogalmaztál volna. Szórakozni, nyaralni közös pénzből illik menni, nem elvitetni magad.
Ha ennyire szeretnéd, hogy vigyenek, akkor pakold fel magad egy kamionra és szállj ki valahol.
Na!
A helyzet!
Gazdag nőt,40 éven alul,nem fogsz találni,aki a 2 szép
szemedért vinne téged ide-oda,az ő kasszájára.
Ez teljesen kizárt!
Ha nagyon jól néznél ki,(de nem ilyen jól bezselézett hajra gondolok,meg Adidas spray)kisportolt test,gyönyörű arc,kifogástalan megjelenés,akkor azt mondanám,talán.
De ha itt gyakszin kérdezed meg h h találj partnert,akkor ugye az utóbbi nem túl valószínű.
Ha a férfiakat nézzük.
Meleg férfi ugyanez.
40 év alatt nem fogsz találni helyes,aranyos pasit,aki
szintén a 2 szép szemedért szórná rád a pénzét!
Tapasztalatból mondom h a fiatalabb pasik olyat keresnek,aki tud magáról gondoskodni,és egyenlően viszonozza a dolgokat.
Mondom max összejössz egy kövér 50-60 éves aktív csávóval,aki elvisz ide-oda,de lerendezi cserébe rendesen valagadat a fonnyadt kukacával.
Magyarán mondva hím ribi lennél.
Tehát tudsz olyat találni aki támogat anyagilag,de mondom 40 év alatt akk ne nagyon gondolkodj!
Felmész társkeresőre!
Kirakod h 20 éves pasi idős asszonyok,vagy akár gáláns urak
társaságát élvezné.
így viszont esélyesebb lenne.
az öreg nyanyák szeretik a fiatal kolbit rágcsálni
az öreg meleg pasik,meg gondolom szeretik fiatal fiúk valagába döfni a korhadt karót :D
szóval így azt mondanám ok
lehetséges
de nem átlagos külső az azért kell hozzá
ők se hülyék,csak idősek
nehogy azt hidd h nem válogatnak
van egy meleg pasi ismerősöm 22 éves,a barátja 55 viszi is mindenfelé
Egyiptom,Törökország,Franciaország
de kell is nyújtania érte vmit
nincs olyan az ágyban h most nem
mert nem tesz ki
de mikor azt mondod h kéne ez,vagy az,azt fogja mondani h előbb pucsíts drága
mert ők se azért tartanak fiatalabb pasit hogy üvegbúrában lessék
használják rendesen
ha kibírod h egy öreg foszer lenyomja a ráncos kukacát hányásig a torkodon,csak hogy felvedd az izompólót,és mehess
nyaralni a Bahamákra,akkor én ugyan nem foglak lebeszélni
Te jó ég. Az utolsó három kommenten majdnem elhánytam magam :(
Mekkora mázli, hogy nem vagyok csóró, és nem szorulok rá öreg szottyadt farkak szopására!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!