Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rosszul csókolok. Hogy tanuljam meg?
1. gyakorlás
2. mindenki kicsit másképpen csókol. régen én is úgy éreztem, hogy rosszul csókolok, mert valahogyan nem ment, nem voltam olyan jó, és úgy éreztem, a másik sem. Aztán most már nincsenek ilyen problémáim... :)
szerintem ez a partnertől is függ
én is jó ideig azt hittem rosszul csókolok , csak mert a fiú egész másképp csinálta mint én...
megszokottság kérdése is, ha naponta/hetente másik fiúval csókolózol akkor azért érzed hogy kellemetlen.
mindenki másképp csókol, majd találsz valakit aki ugy csókol mint te:)
gyakorlat teszi a mestert! Én sem tudtam először jól csókolni, aztán a gyakorlat meghozta az eredményét!
Csak gyakorolni,gyakorolni és gyakorolni!
szerintem próbáld egy kicsit máshogy, mint eddig. Nyisd nagyobbra a szád, vagy kisebbre, mint eddig, vagy próbáld meg a nyelved gyorsabban, vagy lassabban mozgatni, nagyobb mozdulatokkal, vagy kisebbekkel.
És gyakorolj sokat. Beszéld meg a barátoddal is, hogy elég ügyetlennek érzed magad, és ő is biztosan fog tudni tanácsot adni.
Sajnos igazuk van az előttem szólóknak: ezt csak kigyakorolni lehet, megtanulni nem. :)
Azzal, aki először csókolt meg, nem élveztem. A másodikkal meg fantasztikus volt (pedig őneki én voltam az első, akit megcsókolt, az első meg nagyon gyakorlott volt). Nem a gyakorlaton múlik sztem.
Sok múlik a csók közben érzett illaton (szagon). Az első esetben nem tetszett, a másodikban nagyon izgató illata volt a partneremnek. Nem dezodorra gondolok, hanem férfi feromonra, amit a pasi bőre termel valahol az orra körül.
Az természetes, hogy a komoly testi vonzalom elengedhetetlen ahhoz, hogy élvezd.
Lehet, hogy nem jön be neked a nyelves változat. Nekem sem. Nagyon izgató tud lenni az is, ha csak az ajkaitokkal simogatjátok a másikét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!