Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet bízni egy igazi nőcsábászba?
Ismerek egy srácot, egy helyen lakunk, úgy mond engem is próbál főzni, tegnap a diszkóból hazakísért, és olyanokat mondott hogy szeretne tőlem komoly kapcsolatot,nem tudom megbízhatok-e benne, félek a csalódástól, barátnőm szerint ne bízzak benne, szerinte mondhat bármit, ő nem fogja elhinni, mert elvileg mindenkinek beadja a szövegét és arra a célra bárki jó, na meg mióta vége lett 5éves kapcsolatának azóta nem volt komolyabb.
A srácnak is megmondtam hogy ne is bonyolódjunk bele, ő viszont írta nekem hogy "amúgy azt szeretném tőled kérni hogy ismerj meg és te alkoss véleményt rólam! Lehet hogy régen éltem a fiatal koromat de annak már vége!" Mikor hazakisért éjjel akkor is nagyon édesen viselkedett és nem tudok rajta eligazodni.
Mit tudok én tenni? Megbízhatnék benne? Nem akarok csalódni.19/L
a fiú 21
"Lehet hogy régen éltem a fiatal koromat de annak már vége!"
Ezen jót röhögtem. :D
Kicsit koravén a srác.
nem ertem mit gondolkozol. bejön neked es kesz.
dugjatok.
Ja és annyit még: "Nem akarok csalódni." - pedig fogsz, de jó, ha tudod, csak az nem csalódik, akinek nincsenek komoly emberi kapcsolatai.
Az említett emberismeretről meg annyit, hogy aki itt látatlanban leírja, hogy nem szabad szóba állni sem egy ilyennel, az hasonló emberismerettel rendelkezik, mint te most, ezért sztereotipizál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!