Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vakrandi? Mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vakrandi? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Tegnap haverral "telefonbetyárkodtunk" egy kicsit és teljesen véletlenül egy olyan csajt hívtam fel aki amúgy is bejön.Láttam kb 3szor nem hinném hogy emlékszik rám.Tegnap írtam neki egy smst hogy benne lenne-e egy vakrandiban.Jó ötlet volt szerintetek? :O

16/F

2009. máj. 28. 08:40
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Ha már láttad, akkor nem vakrandi. Amúgy meg igen, jó ötlet.
2009. máj. 28. 08:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
jó ötlet szerintem is .kitudja lehet tök jól passzoltok keresni kell a lehetőségeket ez is az. hajrá!
2009. máj. 28. 09:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon cool, sok sikert! :)
2009. máj. 28. 09:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Kössz szépen!:) Sajnos már csak jövő hét lesz belőle,hála a betegségemnek :S:S Ha túlvagyok rajta írok hogy mi lett :)
2009. máj. 28. 10:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2011. febr. 22. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!