Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet az oka, hogy senki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy senki nem erdeklödik irantam? Ertelmes vagyok, "normalis", nem vagyok ronda sem, jo humorom van, es meg se kellek senkinek? 21L

Figyelt kérdés

Nem vagyok bekepzelt sem, mielött meg valaki ezzel jönne.

Szoval... Csak jo lenne, ha vegre valaki megmondana, hogy mi a gond velem, hogy tudjak rajta valtoztatni. 21 vagyok, meg nem volt baratom, semmi. Es lassan mar azert szeretnek...

Külsöre: nem tartom magam különösebben szepnek, de csunya sem vagyok. Vannak jo pillanataim. :) Az alkatom nem egy modelle, de ez van, sose leszek olyan, bar dolgozom a teman. Barna rövid hajam van, zöld szemem, szemüvegem. Normalis ruhakat hordok, nem vagyok egy plazacica, azt veszek fel, amiben jol erzem magam, nem azt, amit mindenki mas.

Belsö: nem vagyok egy atlagos hisztis kiscsaj, aki rinyal, mert mar egy hete nincs pasija. Jo humorom van, kedves vagyok, bar kicsit nehezen nyilok meg. Okosnak, talpraesettnek, kreativnak tartanak, es en is magamat. Azt hiszem, koromhoz kepest erett vagyok.

Nem tarskereses celjabol irtam ki a kerdest, mert külföldön vagyok, egyszerüen csak szeretnem tudni, mi a gond velem, hogy rendberakjam, es legyen vegre sikeremenyem...

Tudom, hogy ennyiböl nem lehet megitelni, de esetleg valakinek tippje van?

2012. jan. 22. 00:00
1 2 3
 21/26 fehér gandalf ***** válasza:
16%
rövid haja csak férfiaknak van meg ronda nőknek
2012. jan. 22. 12:11
 22/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a velemenyed.
2012. jan. 22. 18:21
 23/26 anonim ***** válasza:
Rövid haja a ronda nőknek van? Ez mekkora baromság, egy újabb tévhit. Úristen milyen emberek vannak...
2012. jan. 25. 21:50
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem tévhit, a férfiak ~ 90%-a nem csípi a rövid hajú csajokat.
2012. jan. 25. 22:24
 25/26 A kérdező kommentje:
Nekem az a 10% is eleg lenne, ha ertelmesen valaszolna...
2012. jan. 26. 11:44
 26/26 anonim ***** válasza:

szerintem nincs veled semmi baj. az univerzum csak az alkalmas pillanatra vár. ;)

[[ a rovid haj pedig menő szerintem azt mutatja hogy te vagany csaj vagy!! nekem is rovid hajam volt elsos koromig. nagyon bírtam :D de aztan megnovesztettem mert hullamos volt es azt jobban szeretem :) a sok szogegyenes haj kozott az enyem volt egyedul hullamos az osztalyban :))..

kulonben hamburg egy kikotovaros ott tobb ezer ember megfordul napi szinten..tutto hogy fogsz talalkozni valakivel aki megtetszik. :)

2012. ápr. 7. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!