Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet az oka, hogy senki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy senki nem erdeklödik irantam? Ertelmes vagyok, "normalis", nem vagyok ronda sem, jo humorom van, es meg se kellek senkinek? 21L

Figyelt kérdés

Nem vagyok bekepzelt sem, mielött meg valaki ezzel jönne.

Szoval... Csak jo lenne, ha vegre valaki megmondana, hogy mi a gond velem, hogy tudjak rajta valtoztatni. 21 vagyok, meg nem volt baratom, semmi. Es lassan mar azert szeretnek...

Külsöre: nem tartom magam különösebben szepnek, de csunya sem vagyok. Vannak jo pillanataim. :) Az alkatom nem egy modelle, de ez van, sose leszek olyan, bar dolgozom a teman. Barna rövid hajam van, zöld szemem, szemüvegem. Normalis ruhakat hordok, nem vagyok egy plazacica, azt veszek fel, amiben jol erzem magam, nem azt, amit mindenki mas.

Belsö: nem vagyok egy atlagos hisztis kiscsaj, aki rinyal, mert mar egy hete nincs pasija. Jo humorom van, kedves vagyok, bar kicsit nehezen nyilok meg. Okosnak, talpraesettnek, kreativnak tartanak, es en is magamat. Azt hiszem, koromhoz kepest erett vagyok.

Nem tarskereses celjabol irtam ki a kerdest, mert külföldön vagyok, egyszerüen csak szeretnem tudni, mi a gond velem, hogy rendberakjam, es legyen vegre sikeremenyem...

Tudom, hogy ennyiböl nem lehet megitelni, de esetleg valakinek tippje van?

2012. jan. 22. 00:00
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Ez most komoly? Akkor ezek közül neked mindegyik taszito? :

[link]

2012. jan. 22. 00:43
 12/26 anonim ***** válasza:
Hacsak nincs álomszép arcod.. de csomó barátom is így van vele... igénytelen a rövid haj egy lánynak, miért nem növeszted? Bár a mai pasik annyira igénytelenek hogy bárki jó nekik már, csak lyuk legyen. Nem hiszem hogy ne érdeklődnének irántad, szerintem legalább 10 olyan pasi van aki érdeklődik csak nem veszed észre.
2012. jan. 22. 00:46
 13/26 anonim ***** válasza:
rövid haj egy lányon nem szép
2012. jan. 22. 00:47
 14/26 A kérdező kommentje:

Csak hogy lezarjuk a vitat, növesztem a hajam, de nem azert, mert sztem ez a problema forrasa. De ebbe akkor most ne menjünk jobban bele.

Sajnos nem hiszem, hogy ennyire vak lennek. Barcsak...

2012. jan. 22. 00:49
 15/26 anonim ***** válasza:
Figy, attól még hogy Brad Pitt, Johnny Depp, Orlando Bloom és a többi sztár nem vesz észre, az még nem azt jelenti, hogy SENKI se vesz észre, te nézed őket semmibe!
2012. jan. 22. 00:52
 16/26 A kérdező kommentje:

1. A felsorolt sztarok közül egyik sem az esetem.

2. Nem szep dolog ismeretlenül itelkezni. Segitseget kertem, ha azt nem tudsz adni, akkor inkabb ne irj semmit. Nem kötekedni akarok, ritka jo estem volt, kerlek ne rontsd el!

2012. jan. 22. 00:53
 17/26 anonim ***** válasza:
Jó, akkor csak annyit mondok, hogy eszméletlen jó pasik, ilyen tökéletes szép arcú és testűek próbálkozását azért ne várd. Azok találnak nálad különb csajt, főleg Németországban, ahol annyi jó csaj van. Nekem valami azt súgja, hogy Adonisznál rosszabb pasikra fintorogsz az utcán, így ne várd hogy legyen valami. Rossz a hozzáállásod
2012. jan. 22. 00:58
 18/26 A kérdező kommentje:

Remelem nem lottozol, mert nem jok az ösztöneid.

Nincs idealom, es ha hiszed, ha nem, nem kell tökeletes pasi. En sem vagyok az, ezt tudom jol, ennyire azert allok ket labbal a földön.

Csak legyen magasabb, mint en, es idösebb. Ennyi. Kis pocaktol csak jobban tetszene. Aranyos arca legyen, de azert ferfias is, jo humor es intelligencia. Ez annyira nagyon sok?

2012. jan. 22. 01:01
 19/26 anonim ***** válasza:
Végül is igazad van, nem lehet megmondani valakinek mik legyenek az igényei. Én pont 21 éves pasi vagyok, nekem is magasabbak az igényeim mint amilyen pasi vagyok, nincs is bnőm, de remélem majd lesz.
2012. jan. 22. 01:04
 20/26 fehér gandalf ***** válasza:
ronda vagy
2012. jan. 22. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!