Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha vki nem jön be a talikor akk mindenféleképp elkülditek? Akk is ha egyébként jól elvagytok? Vagy akk barátságot felajánljátok?
Figyelt kérdés
Már régebbi netes ismertségnél.2012. jan. 21. 22:30
11/17 anonim válasza:
Nem. Volt akivel még egy ideig beszéltünk, de többször senki sem akart találkozni.
12/17 A kérdező kommentje:
1-et azért biztos kifaggattam volna hogy mi az oka. :|
2012. jan. 22. 14:08
13/17 anonim válasza:
Felesleges, tudom h a külsőm az oka.
14/17 A kérdező kommentje:
De képet nem küldtél magadról előtte? :O
2012. jan. 22. 14:15
15/17 anonim válasza:
De igen, de élőben rondább vagyok.
16/17 A kérdező kommentje:
Pedig ált. mindenki élőben szebb, mondjuk én még nem tudom, mert nem volt ilyen jellegű randim.
De most lesz aztán nemtom mire számítsak majd. :S
2012. jan. 22. 14:36
17/17 anonim válasza:
Én régen sokat találkozgattam, de annak az időnek egy ideje vége. Aki nagyon nem tetszett, azzal a találkozó után nem kerestük egymást, ha véletlenül a másik nem tetszett és ő keresett, akkor megmondtam neki, hogy nem szeretnék többet és megértették. Én nem tűntem el olyan módom, hogyha megbeszéltünk egy találkozót és nem tetszett a fiú, akkor nem mentem oda vagy a találkozó után kikapcsoltam volna az elérhetőségeimet. Ha nagyon aranyos volt és nagyon jól kijöttünk, de semmi több, akkor felajánlhattam volna barátságot is , de ezek a srácok nem barátot keretek, mint ahogy én sem. Ha az egyik többet akar, akkor szerintem nem jó húzni, mert később csak jobban fog neki fájni. Egyébként én vidékről jártam be találkozni és sok pesti srác egy barátságért nem megy messzire. A régebbi netes ismeretséghez: ha régóta ismered és nincs köztetek semmi, csak beszélgettek, akkor nem számíts sokra, mert egy lány(magamból kiindulva) ha nem akar találkozni vagy ha találkoztok és nem tesz semmi lépést csak beszélgettek, akkor abból aligha lesz komolyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!