Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerkedjek meg vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek meg vele jobban?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki szinte mindig halgat ha nevet akkor is csak mosolyog, már egy jó ideje ismerem minden nap találkozunk a suliban hogyan kezdjem az ismerkedést?
2009. máj. 27. 21:50
 1/6 anonim ***** válasza:
a hallgatás mindíg valamire utal. van valami más a háttérben. régebben érhette valami, ami miatt ,,Enrgammja,,<--(ennek nézz utánna, megérted) lett. nem meri kifejezni az érzemeit és ez gond. ha szeretnéd megismerni akkor a saját gondolataidat kezd el mondani neki és ez biztonságot ad neki. persze a hellózás után :)) viszont a csöndes emberek nem nagyon szeretik ha kérdezgetik őket. nyugodt a természetük. ez eleve egy védekező fal. figyled mit szeret csinálni, és min mosolyodik el :) ha tudod hogy mi nevetteti meg könyebb dolgod lesz :)) nézd meg mikor van kb. rossz és jó napja. csípd el a jót és meg lesz az eredmény :) még valami, tarts 3-rom lépésnyi távolságot tőlle, ha túl közel mész hozzá az is idegesítő lehet. álltalában feszültséget kellt. sok sikert :):)))
2009. máj. 27. 23:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Pont az a baj hogy én pedig vele ellentétben kommunikativ, néha már túl hangos és exhibicionista vagyok :p
2009. máj. 28. 16:29
 3/6 anonim ***** válasza:
megint én. ...ha tényleg szeretnéd megismerni akkor kivételt kell tenned. mi az ami egy picit lehiggaszt és azt súgná neked hogy most csönd? most ráfigyelek. ha túl sokat beszélsz akkor nem hagyod szóhoz jutni, és így kénylemetlenül fogja érezni magát. hosszú idő míg egy zárkózott ember megnyílik, és valamennyire kezd megbízni a másikban. próbálj vele kedves lenni mert azt nagyra értékelné. ha beszélnél vele akkor figylej a szavára mert halk szavú lehet. fontos hogy meghalld mit mond mert nem hinném hogy megismételné. legalább is nem szívesen. valószínűleg álltalában feszeng, így fontos hogy figylej rá. ha észreveszi hogy tényleg koncentrálsz akkor jobb véleménnyel lesz majd róllad. de ha finoman fogalmaztál akkor még egy dumálós emberkét láthat. ha nem felszínesen mondassz dolgokat akkor bezony tény és való hogy megnyílhat. azt mondom figyeld egy darabig, nézd meg a szokásait. mi az ami szemetszúr. ha furcsát látsz akkor mondd mert következtetni lehet a korábbi dolgairai. ha állandóan zárt testtartásban van pl.: a karja össze van fonva, vagy a lába kulcsban van akkor ideges lehet. ha odamennél elé és valamilyen nyitott állásban lennél akkor bizalmat és őszinteséget érezne felőlled. vagy legalább is ezt keltenéd. az érdeklődési köre is fontos, ha valamilyen kézművesség vagy valami hasonlót csinál akkor kérdezz bele. nézd meg a munkáját és értékeld. mindent csak finoman.
2009. máj. 28. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha van msnje vedd fel msnre.

Az ellentétek vonzzák egymást, szóval összeilletek!=)

Próbálj meg vele beszélgetni, hidd el , attól hogy nem röhög, még ember! Bírni fogja a társaságodat, csak éreztesd vele, hogy benned megbízhat!

Én is ilyen vagyok..a suliban 20ad rangú pont vagyok, rám senki sem figyel. Ha viccelődnek sem nevetek, maxmimum elmosolyodom, és ennyi volt. Többnyire olvasok, és kizárok mindenkit körülöttem, nem nyílok ki senkinek! Remélem a kiszemeltednek menni fog, csak éreztesd vele hogy bízhat benned és nem lesz semmi baj! Sok sikert! =)

2009. máj. 28. 21:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy azon kivül hogy ilyen hallgatag eléggé ilyen elkényeztetett módon reagál dolgokra meg amikor valami vicceset mondok amin majdnem mindenki más nevet ő csak forgatja a szemét :S
2009. máj. 28. 22:23
 6/6 anonim ***** válasza:
még most is azt mondom hogy mindennek oka van, és nem véletlen hogy így reagál. de nem biztos az hogy elkényesztetett módon reagál a dolgokra. a Te meglátásod is hibázhat néha. ha továbbra is szeretnél vele ismerkedni akkor torelánsabb kell hogy légy. sokkal megértőbbnek kell lenned hogy megismerd jobban. sok sikert, és nem kell más csak sokat beszélje vele, és a fentieket ha néha visszaolvasod az nem árt.
2009. jún. 11. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!