Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bunkóság, ha nem válaszolok a levelére?
Figyelt kérdés
Egy srác a fősuliról írt nekem, hogy hogy mennek a vizsgáim és mennyi van még. Szerintem akar valamit. Nagyon nem jön be. Ha nem válaszolok neki semmit, az parasztság?2012. jan. 21. 14:20
11/16 anonim válasza:
szerintem valami felvágós r.nda r.bi lehet, aki sokat képzel magáról :D
Igen, bunkóság, vagyis: Bunkó vagy bákszi :D
12/16 anonim válasza:
14.52-esnek igaza van: neked hogy esne fordított esetben? Az ilyenek miatt van tele ez az oldal olyan kérdésekkel, hogy "Miért nem válaszol? Megbánthattam valamivel? Szerintetek írjak rá megint?" Még ha nem is akarsz semmit, becsüld meg azzal, hogy válaszolsz neki! Normálisan, de ne félreérthetően. Ha bepróbálkozik, ráérsz majd tisztázni vele, hogy nem az eseted.
13/16 anonim válasza:
Amúgy ha valaki ezt úgy kérdezi, hogy középiskolás, még megértem ha megkérdezi, na de egy felsőoktatásban tanuló elvileg nőnemű egyénnek annyi értelem szorulhatott volna már annyi értelem a koponyájába, hogy ilyet nem kérdez meg itt, hanem válaszol a srácnak. Amúgy a szexcben ilyen határozott vagy? :D Tuti nem feküdnék le veled, még akkor sem, ha az egyetlen nő lennél. A kultúrbarbárok meg elszaporodtak úgy látszik dezsvírem :D
14/16 anonim válasza:
Ha nem jön be akkor ne.
Esetleg írj neki röviden,amitől talán leesik neki,hogy nem vagy rá kiváncsi. Mert ha nem írsz neki,akkor talán még jobban meg akar majd hódítani téged. Tudtad h 10-ből 9 pasit az izgat ha észre se veszed? :D
16/16 anonim válasza:
Akkor már 10-ből 2 sőt szerintem egy normális fiú nem tartja szépnek az ilyet. De tudod mit a te döntésed neked kell a szemébe nézni nap mint nap.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!