Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek bunkóság, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bunkóság, ha nem válaszolok a levelére?

Figyelt kérdés
Egy srác a fősuliról írt nekem, hogy hogy mennek a vizsgáim és mennyi van még. Szerintem akar valamit. Nagyon nem jön be. Ha nem válaszolok neki semmit, az parasztság?
2012. jan. 21. 14:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
írj neki szerintem vissza, kizárólag a vizsgákról aztán reménykedj hogy csak érdeklődik barátkozik és nem összejönni akar veled
2012. jan. 21. 14:22
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Válszolj, ha utánna is ír, és nem szeretnél semmit, akkor írj visszafogottabban, legyél szűkszavú
2012. jan. 21. 14:22
 3/16 anonim ***** válasza:
75%
'Szerintem akar valamit.' És mi van akkor, ha nem akar semmit? Csak érdeklődik afelől, hogy hogyan mennek a dolgaid.. És igen.. Elég nagy parasztság..
2012. jan. 21. 14:23
 4/16 anonim ***** válasza:
38%
Parasztság, rázd le pár rövid mondattal.
2012. jan. 21. 14:23
 5/16 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem meg rémeket látsz, attól h haverkodik nem biztos h akar is vmit...
2012. jan. 21. 14:28
 6/16 anonim ***** válasza:
66%

Gondolom nem volt gyerekszobád és még az alapvető emberi viselkedés tárgyat sem vetted fel a főiskolán... már ha lenne! az már egy jól jel, hogy felmerül benned a kérdés, hogy paraszt vagy-e? a kérdés alapján egy bunkó kis pi*csa vagy, kár érted az az energia amit a billentyűk leütéséhez használtam....

de főiskolára azért jársz! magyar oktatás színvonala...

2012. jan. 21. 14:47
 7/16 anonim ***** válasza:
Bunkóság, úgyhogy (ahogy korábban is írták), válaszolj a kérdéseire.
2012. jan. 21. 14:50
 8/16 anonim ***** válasza:
83%

Válaszolj neki. Becsülj meg minden embert, aki normálisan közeledik feléd. Jó emberi kapcsolat is kialakulhat köztetek, aztán megismerkedik a barátnőiddel, Te a barátaival, és beajánljátok egymást. Nekem már sok barátnőm lett így fordított helyzetben.

Szóval, 1. bunkóság nem válaszolni; 2. minden emberi kapcsolat értékes, és még a javadra is válhat; 3. mindenkinek úgy reagálj, ahogy Te is várnád, hogy más reagáljon a Te közeledésedre hasonló helyzetben.

2012. jan. 21. 14:52
 9/16 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem csak egy szokványos beképzelt ribanc vagy aki azt hiszi, hogy ő a világ közepe és minden férfinak ő kell. Közbe meg csak kunyerálni akar tőled puskát.
2012. jan. 21. 15:13
 10/16 anonim ***** válasza:
53%
Legalább tiszteld meg annyival, hogy válaszolsz neki.
2012. jan. 21. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!