Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit csináljak? Találkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Találkozni akar velem.

Figyelt kérdés

Beszéltem egy 17 éves sráccal msn-en (én 14/L) és találkozni akar velem.Nagyon jó fej volt,megdicsérte a képemet (az arcomról) és okos is volt.Viszont ez a baj,hogy csak az arcom szép.Kövér vagyok.157cm + 75kg (viszonylag arányosan oszlik el).Rettenetesen félek az elutasítástól.Neki még nem volt barátnője,viszont helyes.Hogy mondjam meg neki,hogy nem vagyok az esete?Biztos,hogy nagyot koppanna,ha meglátna.Mit csináljak?Kérlek,segítsetek!

Előre is köszönöm.

2009. máj. 27. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt beszéld meg vele, ha nem akkor akarsz csalódni. Küldj neki egész alakos képet. Ha így nem tetszel neki, akkor menjen a fenébe :)
2009. máj. 27. 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:
egyetértekegyetértek ^^ légy neki úgy jó ahogy vagy..am meg nem vészes az alakod a hallottak alapján..
2009. máj. 27. 20:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen jó hogy van rólad jó arckép, hasonló testalkatú vagyok de tök pufi az arcom...Ne felejtsd megkérdezni mik as zándékai, nehogy valami rosszba csábítson. És te láttad már őt? A randira úgy is elmehetsz, hogy távolról megnézed előtte magadnak. ha virág van nála azt azért fogaddel bármikor monhatod neki, hogy közbejött valami menned kell, vagy a családod nem enged randizni stb...Tőled függ, jól gondold meg!!!
2009. máj. 27. 20:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi!Hát csak annyit mondott,hogy nagyon szeretne találkozni velem és megadta a mobilszámát azután is,hogy mondtam neki,hogy 157 cm vagyok és nem éppen vékony.De azt nem merem úgy kerek perec kijelenteni,hogy 75 kg vagyok,vagy azt,hogy kövér.
2009. máj. 27. 20:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Figyelj, kislány, lényeg az önbizalom!!! Fogadd el így magad, és szeretni fognak a pasik is, hidd el! Van egy barátnőm, aki nagyobb darab, és imádják a pasik, mert ő is bízik magában. Attól, hogy az újságok szerint a piszkafa-alkat a divat, nem szabad, hogy ez befolyásoljon téged! Légy kedves, mosolygós és add önmagad!

Elutasítást mindenki kap, a vékony lányokat sem kíméli meg az élet ettől. Én ugyan nagyon is vékony vagyok, de a te korodban mondhatni csúnya voltam, és nagyon sokszor bántottak, barátaim se voltak. De idővel ez megváltozott, és összeszedtem magam minden csalódás ellenére. Szóval higgy magadban, rengeteg jókedvű duci lánynak van barátja. Merj élni és szeresd magad!

2009. máj. 27. 22:28
 6/7 anonim ***** válasza:

A fiúval meg találkozz, mert tudja, hogy nem vagy vékony, hiszen elmondtad neki. Ha tényleg okos, vagyis intelligens és van szíve, akkor nem az lesz az első, hogy a kilóidat számolgassa... én szurkolok nektek!!! :)

Állj hozzá pozitívan: valakinek biztos, hogy te vagy az esete, főleg ha szép arcod is van :) Ha nem ennek a fiúnak, akkor majd egy másiknak. Bízz magadban!!! (22:28-as voltam)

2009. máj. 27. 22:37
 7/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!:)

Kedden találkozom vele.:)

2009. máj. 28. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!