Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti mit szólnátok ehhez? Nejön nektek?
Szépen közölném vele, hogy bocsi, de nem jön be ez és ez miatt (itt felsorolnék pár dolgot)
tudod a hirtelen csapjunk a közepébe dolgot nem szeretem. mit szeret bennem, ha nem is ismer?
"Szeretlek!!!"
Így minden előzmény nélkül, mégha ismerem is döbbenetes lenne.
De ha mondjuk ismerem egy ideje, de soha nem közeledett felém és odajön és azt mondja, hogy "Figyelj, őszinte leszek, nagyon tetszel nekem már egy ideje és szeretném ha több lenne köztünk mint szimpla haverság vagy barátság" és ebből akkor el lehetne indulni, ha bejön akkor azt mondom, hogy ő is tetszik nekem, ő meg jó esetben ezt lereagálja egy randi kéréssel. Vagy azt mondom, hogy bocs de én nem így tekintek rád és minden marad a régiben. De ehhez kell egy kis előzetes ismeretség, szal ha leszólítasz ezzel a dumával az utcán szintén furán néznék rád. Persze, ha előtte pl buszon egymás mellett ülünk 1 órát és beszélgetünk, akkor már bedobható ez a szöveg.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!