Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit szólnátok ilyen 2. randihoz?
Tegnap randiztam egy csodás lánnyal. Sötétedéskor találkoztunk a városközpontban, sétáltunk a hóesésben a gyönyörűen kivilágított főtéren. Közben megálltunk inni egy finom kis forralt bort. Nagyon jó volt, sokat nevettünk, beszélgettünk... Úgy láttam, hogy ő is jól érezte magát.
2. randira szeretnék neki meglepetést okozni, vagyis nem árulom el, hogy hova is megyünk. Van egy műjég pálya a közelben és arra gondoltam, hogy oda vinném el. Szintén amikor már sötét van és ki van világítva minden. (gondolom, így mégis jobb, mint fényes nappal. De talán tévedek)Én nem tudok korizni, és szerintem ő sem nagyon, de ez talán még jobb is, mert így megint lesz alkalom a mulatságra. Ha ott végeztünk, meginnánk egy jó forró teát valahol és beszélgetnénk.
Szerintetek ez megfelelne egy 2. randinak?
A lány 22 éves, akár csak én.
Köszönöm a válaszokat előre is!
nekem tetszene egy ilyen 2. randi!:)
úgy is,h egyáltalán nem tudok korizni!
24n
14:05-ös vagyok!
Még annyit mondanék: az oké, hogy meglepetésnek szánod, de legalább előtte annyit árulj el neki, hogy kicsit sportosabb ruhát vegyen fel, amit nem sajnál. Különben furi lesz, ha csinos ruhában vagy szűk farmerban lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!