Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Elsőre elég nektek hogy : Szia eljönnél velem megenni egy pizzát?
Figyelt kérdés
Régen randiztam már.....2012. jan. 20. 19:54
11/22 bánomisén válasza:
Ha nem vadidegen, akkor hívd meg pizzázni nyugodtan.
12/22 A kérdező kommentje:
Gondolom ha eljön akkor szimpatikus vagyok neki.
2012. jan. 20. 20:18
13/22 A kérdező kommentje:
Ha meg nem akkor NEM.
2012. jan. 20. 20:19
14/22 anonim válasza:
Jaja kettőt is. Meg egy pezsgőt, főtt kukoricát, 3 gombóc fagyit, utána meg mehetsz, amerre látsz.
15/22 A kérdező kommentje:
Főtt kukorica télen?
Drága!
Fagyi?
Azt csak nyáron.
Pizza után maximum kolbászt......
2012. jan. 20. 21:03
16/22 bánomisén válasza:
Ha elfogadja a meghívást, akkor vagy szimpatikus vagy neki, vagy szimplán éhes :-P
17/22 A kérdező kommentje:
Neki csak kicsit veszek magamnak meg nagyot.
Vagy Ő fizet. :-)
2012. jan. 20. 21:19
18/22 bánomisén válasza:
Hát, kérdező... Ha az a lány egy kicsit is normális, neked meg olyan a valódi stílusod, amilyen az utolsó kommentedben, akkor elhajt, és még igaza is lesz :-)
19/22 A kérdező kommentje:
A lány normális nekem meg nem ilyen a stílusom csak én ilyen örök hülyegyerek vagyok(maradok)
Csak vicc volt.
2012. jan. 21. 14:12
20/22 bánomisén válasza:
Ez esetben jó étvágyat a pizzához! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!