Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lépjek valamit, vagy ezzel el is tudom rettenteni őt?
18/L vagyok,akinek még nem volt igazi kapcsolata,gyakorlatilag egy 2 hónapos kis semmiség,hagyjuk. Eddig nem is foglalkoztam igazán a szerelemmel,csak a tanulmányaimmal és hobbiaimmal. DE...rokonom kapcsán megismerkedtem egy álompasival...kiderült,hogy 2 utcával arrébb lakik...Eddig iwiwven sem voltam fenn,de miatta regiztem,bejelöltem. Már 1 éve plátói szerelem van köztünk. Eddig 1x írt levelet,viszont az is az iwiw új alkalmazásaival volt kapcsolatos,válaszoltam rá,de nem írt vissza...hmm, 1 hónapja. De hogy kerek legyen a történet: ez a pasi a világ legvisszafogottabb,legudvariasabb és egyben legszerényebb pasija,akit valaha is láttam. Mikor először találkoztunk,és mentünk hazafelé busszal,a testvére mellett ült,én meg mögöttük valamivel...ugye mondanom sem kell,hogy fél óránként hátrapillantgatott(az elején többször), már a tesója is hátranézett,hogy mit néz már ennyire. Pár napja találkoztam vele, a várnál volt vmi rendezvény, tolta a biciklijét,lefelé nézett,kissé szomorú(vagy fáradt :D) is volt, meglátott, felcsillant a szeme nagyon köszönt, és (elpirult :) ), és 3x nézett vissza :)
VISZONT: és itt jön a nagy viszont: én úgy tartom, hogy egy lány várja ki,amíg a fiú kezdeményez. Ha a lány törtet, azzal nemcsak elijeszti a fiút, hanem azt is mutatja, hogy "könnyű préda", illetve a fiú azt hiheti,mással is így "játszik csak".
Minden héten a mi utcánkban biciklizik el,pedig más úton is mehetne(tudom,merre megy :D ).
Szerintetek írjak neki levelet?(mondjuk megkérdezem,hogy tetszik neki az iwiw új alkalmazása? Vagy mondjuk,hogy láttam múltkor biciklizni,tudna-e nekem ajánlani jó helyeket,ahova én is el tudok menni?) Vagy ne írjak? Csak...azt hiszem...tudom, hogy tetszik :) És jól tudom,hogy én is tetszek neki :D Ja,és rokonomtól tom,hogy már hosszú ideje nem volt bnője. Amúgy 24 éves.
KÖSZI,HOGY VÉGIGOLVASTAD,és mégjobban örülnék,ha ellátnál pár jó tanáccsal. Köszi :)
Nos... végigolvastam :D Az első az az, hogyha folyton néz gondolom tetszel neki, és csak lehet hogy ő sem elég bátor lépni! Én spec. nagyon örülnék, ha egy csaj kezdeményezne velem, aki nekem is tetszik :) Egy levéllel tuti nem ilyeszted el, sőt ha tetszel neki örülni is fog neki! Ha nem a reakciójából úgy is észlelni fogod!
Rémelem segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!