Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lépjek valamit, vagy ezzel el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lépjek valamit, vagy ezzel el is tudom rettenteni őt?

Figyelt kérdés

18/L vagyok,akinek még nem volt igazi kapcsolata,gyakorlatilag egy 2 hónapos kis semmiség,hagyjuk. Eddig nem is foglalkoztam igazán a szerelemmel,csak a tanulmányaimmal és hobbiaimmal. DE...rokonom kapcsán megismerkedtem egy álompasival...kiderült,hogy 2 utcával arrébb lakik...Eddig iwiwven sem voltam fenn,de miatta regiztem,bejelöltem. Már 1 éve plátói szerelem van köztünk. Eddig 1x írt levelet,viszont az is az iwiw új alkalmazásaival volt kapcsolatos,válaszoltam rá,de nem írt vissza...hmm, 1 hónapja. De hogy kerek legyen a történet: ez a pasi a világ legvisszafogottabb,legudvariasabb és egyben legszerényebb pasija,akit valaha is láttam. Mikor először találkoztunk,és mentünk hazafelé busszal,a testvére mellett ült,én meg mögöttük valamivel...ugye mondanom sem kell,hogy fél óránként hátrapillantgatott(az elején többször), már a tesója is hátranézett,hogy mit néz már ennyire. Pár napja találkoztam vele, a várnál volt vmi rendezvény, tolta a biciklijét,lefelé nézett,kissé szomorú(vagy fáradt :D) is volt, meglátott, felcsillant a szeme nagyon köszönt, és (elpirult :) ), és 3x nézett vissza :)

VISZONT: és itt jön a nagy viszont: én úgy tartom, hogy egy lány várja ki,amíg a fiú kezdeményez. Ha a lány törtet, azzal nemcsak elijeszti a fiút, hanem azt is mutatja, hogy "könnyű préda", illetve a fiú azt hiheti,mással is így "játszik csak".

Minden héten a mi utcánkban biciklizik el,pedig más úton is mehetne(tudom,merre megy :D ).

Szerintetek írjak neki levelet?(mondjuk megkérdezem,hogy tetszik neki az iwiw új alkalmazása? Vagy mondjuk,hogy láttam múltkor biciklizni,tudna-e nekem ajánlani jó helyeket,ahova én is el tudok menni?) Vagy ne írjak? Csak...azt hiszem...tudom, hogy tetszik :) És jól tudom,hogy én is tetszek neki :D Ja,és rokonomtól tom,hogy már hosszú ideje nem volt bnője. Amúgy 24 éves.

KÖSZI,HOGY VÉGIGOLVASTAD,és mégjobban örülnék,ha ellátnál pár jó tanáccsal. Köszi :)

2009. máj. 27. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Nos... végigolvastam :D Az első az az, hogyha folyton néz gondolom tetszel neki, és csak lehet hogy ő sem elég bátor lépni! Én spec. nagyon örülnék, ha egy csaj kezdeményezne velem, aki nekem is tetszik :) Egy levéllel tuti nem ilyeszted el, sőt ha tetszel neki örülni is fog neki! Ha nem a reakciójából úgy is észlelni fogod!

Rémelem segítettem! :)

2009. máj. 27. 18:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Igen,segítettél,tehát nem fogom elijeszteni,huhh...már mikor rágondolok,tök elpirulok XD. És..mit írjak neki?
2009. máj. 27. 18:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Nos, erre sajna konkrét példát nem tudok írni, írj neki olyasmiről, ami mindekettőtöket érint, így lesz közös témátok vagy ami mindkettőtöket érdekel! Egyik haverommal szoktunk nagyokat röhögni, mikor elképzeljük hogy ezt írják a csajnak: Szia! Mizu? :DDDDDDD Tehát ilyesmit ne! :) Sok sikert
2009. máj. 27. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!