Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg így működik, ennyire nem kitartóak a mai pasik?
Figyelt kérdés
Egy srác mondta nekem a múltkor, h. ha randizik egy lánnyal, és mondjuk a 2. v. 3. alkalommal nincs csók (mert mondjuk a lány még nem szeretné), akkor ő nem is próbálkozik tovább. És h. neki ez mennyire rosszul esik, és hát az önbizalmának sem tesz túl jót. Aztán lehet, h. mondjuk következő randin már lenne csók, csak mondjuk a csaj nem akarja elsietni, még nem ismeri a srácot eléggé, vagy ilyenek, de hát akkor a fiú már nem is akar találkozni a lánnyal.2012. jan. 20. 15:13
11/19 anonim válasza:
Én lány vagyok, de egyetértek vele, ha már három alkalom alatt se alakul ki olyan vonzalom, hogy elcsattanjon egy csók, az érdekes... ennyire kár játszani az elérhetetlent. Nekem is rosszul esne, ha ennyi randi után se lenne semmi.
12/19 anonim válasza:
"
Ez tényleg így működik, ennyire nem kitartóak a mai pasik?
Egy srác mondta nekem a múltkor, h. ha randizik egy lánnyal, és mondjuk a 2. v. 3. alkalommal nincs csók"
Azért a 2 vagy 3 alkalom még nem hete meg hónapok, tehát nem, ez nem véglet.
13/19 anonim válasza:
19:45 Jó, ha az a 2-3 randi pár napon belül történik, akkor még talán elmegy, de egyébként nem. Több időt nem érdemes ilyen lányokra pazarolni.
14/19 anonim válasza:
"És a durva az, hogy a pasik mennyire imádják hangoztatni, hogy ők szeretnek harcolni a lányokért, meg nem szeretik a könnyen kaphatóakat. Na persze. Sosem hittem el :)"
Én ilyet sose mondtam. Ráadásul nem ismeritek a normális egyensúlyt. Csak szűzk.rvák meg ribancok vannak. Ha pedig ez a helyzet, akkor minek vesztegessük az időnket feleslegesen hónapokig?
16/19 anonim válasza:
ma már inkább a lányok hívják meg a pasikatxdd a pasik már puhányok lettek
17/19 anonim válasza:
Való igaz sok a puhány pasi manapság ( én is az vagyok), dehát ez van ezt kell szeretni :)
18/19 anonim válasza:
Na ilyennel sem találkoztam még. A ribancos nyomulás pedig nem számít.
19/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2012. febr. 9. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!