Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez tényleg így működik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg így működik, ennyire nem kitartóak a mai pasik?

Figyelt kérdés
Egy srác mondta nekem a múltkor, h. ha randizik egy lánnyal, és mondjuk a 2. v. 3. alkalommal nincs csók (mert mondjuk a lány még nem szeretné), akkor ő nem is próbálkozik tovább. És h. neki ez mennyire rosszul esik, és hát az önbizalmának sem tesz túl jót. Aztán lehet, h. mondjuk következő randin már lenne csók, csak mondjuk a csaj nem akarja elsietni, még nem ismeri a srácot eléggé, vagy ilyenek, de hát akkor a fiú már nem is akar találkozni a lánnyal.
2012. jan. 20. 15:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Én még elhívni sem merek egy csajt se randira, szóval az a srác még a jobbik kategória.
2012. jan. 20. 15:16
 2/19 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen jogos. Amelyik csaj ennyire húzza az ember agyát, az nem érdemli meg a ráfordított időt. Na meg a másik, h ilyenkor nem tudhatjuk, h most csak húzza az agyunkat, v nem tetszünk neki, tehát h egyáltalán érdemes-e próbálkozni még az illetőnél.
2012. jan. 20. 15:16
 3/19 anonim ***** válasza:
a lány legalább egy puszival jutalmazza a srácot
2012. jan. 20. 15:22
 4/19 A kérdező kommentje:
Igazából ezzel a sráccal csak beszélgetnünk erről, tehát nem velem volt ez a dolog. Meg igazából azt sem tudom, h. ez konkrétan megtörtént vele, v. csak mondta, h. ha ilyen lenne... De én mondjuk eddig, akikkel randiztam, puszit mindig kaptak. :)
2012. jan. 20. 15:27
 5/19 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, azért a csók már első randis dolog nálam. Ha a harmadik randin sincs, akkor azt fogják hinni, hogy talonban/frindzone-ban tartod őket.

21L

2012. jan. 20. 15:34
 6/19 anonim ***** válasza:

Ha randiztál már olyannal, aki bejött neked és te is bejöttél neki, akkor tudod, hogy ott dolgozik a kémia és gyakran már az első randin megtörténnek komolyabb dolgok. Ami mondjuk még normálisnak is tekinthető, ha két ember szimpatikus egymásnak és vonzák egymást.

Ha a dolgok húzódnak, a csaj vagy éppen a srác fél a közeledéstől, ott nincs meg a kölcsönös szimpátia vagy a kellő vonzalom. Ha meglenne, úgy vonzanák egymást, mint két mágnes. Enélkül egy kapcsolat nem sokat ér. Lehet, hogy idővel kialakul valami vonzalom, de az nem lesz az igazi. AMikor mindketten rávagytok egymásra kattanva és úgy érzed ezer éve együtt vagytok, pedig még csak egy napja ismered, az biztos komoly, legalább is annak ígérkezik, persze a vége lehet annak is csalódás.

De az ilyen szájhúzós lányokra fordított idő, kidobott idő.

23F

2012. jan. 20. 15:55
 7/19 anonim ***** válasza:

"Aztán lehet, h. mondjuk következő randin már lenne csók"

Ja persze, pont a következőn lenne, amikor a srác már lekoptatta. És igaza van, az ilyen csajokat az elején le kell építeni. Méghogy nem akarja elsietni a csókot. Aztán majd a pasi felteszi a sokadik, egy éve vagyunk együtt a csajommal, de nem akar dugni velem, mit tegyek? Ha pedig már a harmadik randira is eljött velem, akkor nehogy azt higgye már, hogy csaj megdugni akarom. Ha pedig elvárja, hogy én álljam a randit, akkor szeretnék valamit kapni a pénzemért.

2012. jan. 20. 17:26
 8/19 anonim ***** válasza:
jogos
2012. jan. 20. 18:57
 9/19 anonim ***** válasza:
48%

Attól függ, mennyire kell neki a lány. Ha valóban akarja, netán szerelem is van, akkor nem fog lekopni senki, mert nincs csók pár randiig. De ha "hát elmegy, egynek jó lesz" kategóriában van a csaj, akkor valóban lép a srác egy másikhoz, aki könnyebb eset.

És a durva az, hogy a pasik mennyire imádják hangoztatni, hogy ők szeretnek harcolni a lányokért, meg nem szeretik a könnyen kaphatóakat. Na persze. Sosem hittem el :)

2012. jan. 20. 19:04
 10/19 anonim ***** válasza:
19:04 Mert a másik véglet se jó. Ne lehessen gerincre vágni fél óra ismeretség után, de ne is játsszon velünk hetekig-hónapokig, miközben megcsókolni se hagyja magát.
2012. jan. 20. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!