Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki, hogy nem szeretnék többet tőle?
Az elsőnél a pont!
De ha nem jön be továbbra, akkor mond meg neki egyenesen, hogy köszönöd szépen, de te még nem vagy kész egy új kapcsolatra! Igaz hülyének fog nézni, de ez már a te bajod lesz.
Juj de tipikus női duma... akkor olyan jó volt, de mostmár nem akarom semmit tőle"
Valld be,hogy szórakoztál vele. Gusztustalan dolog volt, de mostmár nincs mit tenni, elé kell állnod, és vállalnod, hogy mit csináltál.
Edd meg amit kifőztél.
(első)
Én például pont nem csinálom ezt... és tudod miért nem? Mert nem szokásom emberek érzéseivel szórakozni... aki ezt teszi, az lelkileg és értelmileg is kb. a baktériumokkal áll egy szinten.
Ahogy mondtam, előre kellett volna gondolkodnod kislány.Most viszont, hogy beütött a krach, és nyakig merültél a fekáliában, már kiáltasz a mentőövért... hát nem. Mostmár legyél elég ,,tökös" és vállald a tettedet, legközelebb meg felelősen dönts.
Ne bántsátok már.
Nekem tök nyilvánvaló, hogy mi történt. Oké, nem a legtisztességesebb dolog, sőt, szerencsétlen srácot nagyon nem irigylem, de ha jól értem ő még nem ígért semmit.
Szerelmes volt és ez hülye női szokás, hogy amikor valami fáj, azt képes az ember lánya így kiadni magából. (Azt azért hozzáteszem, hogy nem minden nő, de elég sokan)
Mondd meg neki egyszerűen, hogy nem szeretnél semmit, neked ez még nem megy, azt hitted menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!