Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ismerkedésnél mennyire fontos, hogy magasabb legyen a fiú, illetve mennyire kizáró ok, ha alacsonyabb?
Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 20:16
21/28 Ajsa válasza:
én sose szenvedtem tőle. Tudom hordani. :) Mostnábn nem nagyon foglalkoztat. Ha magassarkútetszik akkor azt veszem meg.
22/28 anonim válasza:
Engem is le lehet pontozni, de magasságfóbiám van.
170 cm vagyok, általános suliban 6-ban már ilyen magas voltam. Én voltam a legmagasabb. Emiatt sokáig csúfoltak. Barátnőim mind alacsonyabbak tőlem. Ma már elfogadtam a magasságom, de biztos, hogy nem jönnék össze alacsonyabb fiúval. Sajnálom, valakinek ez számít.
24/n
23/28 anonim válasza:
Sok ám a külsőségekre adó fasz
24/28 anonim válasza:
Utolsó:
Ige, sokan vagyunk ilyen külsőséges f@szok. De bizonyára te nem tartozol közénk, hiszen te összejönnél vele is, ha kiderülne, hogy egy csupa-szív, rendes lány. Ugye igazam van?
25/28 anonim válasza:
26/28 anonim válasza:
16:45 Bármilyen hihetetlen nektek nőknek, mi férfiak veletek ellentétben nemcsak a külsőségeket nézzük. Én is összejönnék a linkelt csajjal, ha belsőre rendben van.
27/28 anonim válasza:
jah...az "utána" verzióban én is összejönnék vele. :P
28/28 anonim válasza:
En 173cm vagyik de nekem jobban bejon ha a fiu magasabb :) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!