Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Ismerkedésnél mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ismerkedésnél mennyire fontos, hogy magasabb legyen a fiú, illetve mennyire kizáró ok, ha alacsonyabb?

Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 20:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Az alacsony fiúk sajnos még az alacsony lányoknak se kellenek, hacsak nem különösen jóképűek.
2012. jan. 17. 20:57
 12/28 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, kb 155 centi. Szintén 17éves, tehát már nem valószínű, hogy növök még. Érdekes módon az összes magas fiú, akit ismerek azt mondta, hogy a hozzám hasonló alacsony lányokat szereti. A barátomnak is csak 160 centis barátnői voltak, az ő 192 centijéhez. Ezért az ilyenek elkapkodják az alacsony csajokat észrevételem szerint, és a "középmezőny" meg egymásra talál.

Vannak akiket nem zavar, ha a pasi alacsonyabb, ilyen párt is ismerek, tök jól megvannak. Engem pl zavarna, de még te is 10centivel magasabb lennél nálam:))

2012. jan. 17. 21:00
 13/28 anonim ***** válasza:
Kizáró ok nálam, ha alacsonyabb.Bár az ritka,mivel nem vagyok valami magas.
2012. jan. 17. 21:29
 14/28 anonim ***** válasza:

nekem 183centivel sem könnyű de keress 160asokat:P

f18

2012. jan. 17. 23:20
 15/28 anonim ***** válasza:

180cm vagyok, így jó ha legalább ilyen magas, de mivel valahogy az ilyen magas vagy magasabbaknak tényleg a kis alacsony lányok kellenek,(de miért nem olyan mintha a lányuk lenne?), alig marad valaki nekem:-(

27/n

2012. jan. 17. 23:56
 16/28 anonim ***** válasza:

Annyira fontos, mint a pasiknak az alacsonyabb lány. Nekem is pici lányok tetszenek... tetszettek... mert találkoztam egy pár centivel magasabb lánnyal... Ő is azt mondta korábban, hogy csak magasabb srác jöhet szóba.

Társkeresőn hátrány, de személyesen egy-két cm nem gond.

2012. jan. 18. 01:34
 17/28 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem egyáltalán nem jönnek be az alacsony csajok. Na most akkor mi van?
2012. jan. 18. 02:57
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem, ha egy fiú magasabb nálam, de ismerkedésnél nekem nem sokat számít. Például nem fogott még senki azzal, hogy jajj milyen szép magas. Ellenben egyszer találkoztam egy fiúval, aki akkora volt, mint én; talán 1-2 centivel kisebb is, de ott és akkor beleszerettem a gyönyörűséges zöld szemébe. Több, mint 3 hónapig voltam belezúgva úgy, mint az a bizonyos vak ló a gödörbe. Sajnos semmi nem lett a dologból. Lehet zavarta, hogy magasabb vagyok nála.:)

Amúgy 160 cm vagyok.

Alvás után 161.:P

2012. jan. 18. 11:26
 19/28 Ajsa ***** válasza:
nekem volt egy alacsonyabb pasim. Nekem nehéz magasat találni. 185 cm vagyok. Valamiért a magas férfiak a törpéket szeretik. Most a vőlegényem velem egymagas, így a magassarkú nem pálya...:S De fusztráló tud lenni. a 165 cm-rel keress valami magas palit, aki náld alacsonyabb az vagy kisgyerek vagy törpe...
2012. jan. 20. 17:23
 20/28 anonim ***** válasza:
62%
Örökké szenvedtek, hogy milyen kényelmetlen a magassarkú, utána meg, hogy nem vehetitek fel, mert akkor a pasi lesz alacsonyabb.
2012. jan. 20. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!