Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell szemezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell szemezni?

Figyelt kérdés
A dolog adott. 18 éves fiú vagyok, nem túl félénk, de ha egy idegen nekem tetsző szép lánynak kéne a szemébe nézni a buszon, vagy akárhol több másodpercig, akkor roppant kínosan érzem magam és elfordítom a tekintetem. Régen, ha néztem a lányokat akkor folyton megkaptam hogy mi a f*szt nézel? és ehhez hasonlókat, bár ez nagyon régen volt. Azóta férfi lettem, van tapasztalatom a nőknél, de a legeslegelső szemezési kontaktus máig sem megy. Mennyire szabad szemezni? Hol a határ? Ha sokáig bambulok egy lányt aki néha rám néz az nem számít zaklatásnak? Ha mosolygok rá nem fog kinevetni vagy balhét csinálni? Meséljetek kicsit erről légyszi
2009. máj. 26. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

Ha szemezés a flörtel jár ha ezt nem tudod még nem vagy férfi!!!:) de semmi vész...

A szemkontaktusból sok mindent le lehet szűrni (de ezt leginkább a lányok/nők szokták bevetni).Vannak különféle jelek pl.:ha kitágul a pupilla akkor valami szépet,megnyerőt,tetszetőset látsz/lát.

Bővebben google!

Én ha szemezek egy sráccal akkor nem azért szemezek mert elhatározom hogy elbűvölöm a szemmel...

Hanem mivel tetszik ezért alapból figyelek rá,(tudat alatt)de ő ezt észre veszi,néhányszor összeakad a tekintetünk majd szuemezünk.Igazából ez tarthat 3-9 mp-ig is de szerintem kb.4 mp-nél már nyomasztó.

2009. máj. 26. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
ugy értem hogy 4mp után már kellemetlen és elkapom a tekintetem majd jöhet egy ujboli szemezés,persze ez nem csak ebből áll....
2009. máj. 26. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen még nem vagy férfi...

Ezt így senki nem tudja megmondani. Ad1: minden ember más és más, mindenki mást érez zaklatónak. Ad2: a szemezéshez két ember kell. Ha nem látod, hogy bejönnél a csajnak, akkor halott az ügy. Ad3: A mosolygás semmit nem ront el, csináld bátran. Ad4: amíg nem vagy magabiztos nem fog menni.

Ne bámuld, hanem próbáld meg elkapni a pillantását. Ebből sok minden kiderül

2009. máj. 26. 21:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

belenézel a szemébe és mosolyogsz, nehéz, mi? :)

a balhé esélye mindig ott van, de buszon elég kevés az esélye. de ha belegondolsz, ha nem próbálod, akkor BIZTOS, hogy nem is jutsz nála előrébb.

2009. máj. 27. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!