Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok megismerkedni, erkölcsös, normális, és ezekkel együtt gyönyörű lányokkal?
Van ideálom, de sajnos még nem találtam meg.
Külső:
Sötétbarna (hosszú) haj
Sötétbarna szem
Pici szakáll
Normális testalkat
175-185 cm magas
Piercing és tetoválás előny
Belső:
kedves, jó humorú, őszinte, megértő, és egy kicsit őrült :P
Kedves Kérdező!
Hány éves vagy (ha nem titok)?
Ó a templomban. Na persze.
Nem egy olyan vasárnap templomba járogató lányt volt "szerencsém" megismerni, aki egy kétszínű, gerinctelen r*banc. Nem az ilyen dolgok határozzák meg az embert. Én is ilyen lányt keresek már évek óta, de valahogy mindig csalódnom kell. Azért sok szerencsét kívánok, de ne feltétlen templomban akard megtalálni az illetőt.
21/F
Igen, nekem is ez a véleményem! Szerintem se a vallási hovatartozása, vagy vallási tevékenysége határozza meg, hogy egy lány milyen rendes, hanem az egyén, még nem találkoztam olyan lánnyal aki keresztény és nem lenne kétszínű. Inkább maradok a keresztények által úgy nevezett "világi" lányoknál, inkább legyen rendes, erkölcsös, mint vallásos "keresztény".
Ezek szerint, úgy látszik nem vagyok ezzel a problémával egyedül. Már csak ilyen lányoknak kellene lenniük, akik hasonló szituációban vannak.:)
Mintha a világiak nem lennének nem lennének kétszínű ribancok... Én összesen egy ilyen, általad keresett lányt ismerek, ő mondjuk keresztény (hogy szokott-e templomba járni, az nem tudom, mert egyetemről ismerem), de persze ő komoly kapcsolatban van.
Arra készülj fel, hogy ha találsz is egy ilyen lányt - ami, valljuk be, a mai világban nem egyszerű feladat - akkor is minimum szuper pasinak kell lenned, hogy egyáltalán észrevegyen. Mivel a fiúk nagy része ilyen lányra pályázik, ezért nagyon-nagy a verseny, és ahhoz, hogy legyen is valami köztetek, némi "pluszt" is kell nyújtanod.
Mindenesetre sok sikert.
Persze, én se úgy gondoltam, hogy a "világi" lányok tökéletesek, sőt annál inkább... de egy keresztény lánytól csalódásként ér, hogy ha kétszínű, ribanc, stb ("vizet prédikál, de bort iszik").
Szuper srác: azt hiszem, hogy szuper srác vagyok, lehet, hogy most elég nagyképűen, gőgösen hangzik, de más emberek elmondása alapján az vagyok, de ez nem az a hely, ahol ezt bizonygatni kell. Remélem, hogy találok... és neked is sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!