Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudok megismerkedni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudok megismerkedni, erkölcsös, normális, és ezekkel együtt gyönyörű lányokkal?

Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 20:20
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Igen, szerintem én is rendelkezek ezekkel a tulajdonságokkal, épp ezért keresek egy ilyen hozzám való lányt.

Az erkölcsös alatt azt értem, hogy például stabil, nem áll össze csak úgy bármilyen fiúval, neki is vannak elvárásai egy fiúval kapcsolatban, nehezen tudom most így megfogalmazni.

2012. jan. 16. 20:40
 12/34 anonim ***** válasza:

Erkölcsös? - Igen.

Normális? - Mikor hogy. xD :D (amugy álltalában igen.)

Gyönyörű? - Relatív. Inkább csak csinos. ;)

18/L

2012. jan. 16. 20:41
 13/34 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, mindenki ezt mondja, hogy aki normális erkölcsös életet él, az nem lehet szép, de ezt nem akarom elhinni, mert annyi ilyen lányt láttam már, akik ehhez hasonlóak voltak...
2012. jan. 16. 20:42
 14/34 A kérdező kommentje:
ma 20:41 :D A normális alatt nem azt értem, hogy nem lehet hülyéskedni, és csak két fotelban egymással szemben ülve lehet meg teremteni a legközelebbi kontaktust. :D Én is szeretek hülyéskedni, szórakozni bizonyos határokon belül. :)
2012. jan. 16. 20:44
 15/34 A kérdező kommentje:
Meg a gyönyörű kérdés: igen ez nagyon relatív, aki nekem mondjuk nagyon szépnek számít az lehet, hogy a Pistikének már nem tetszik :P :)
2012. jan. 16. 20:45
 16/34 anonim ***** válasza:

ma 20:41 vagyok

Igen azt, h mikor hogy, azt pont a hülyéskedésre értettem. Alapjáraton persze normális vagyok, komoly is tudok lenni, ha a helyzet úgy kívánja. :)

Neked pl milyen a gyönyörű? Csak így kíváncsiságból.... :P

2012. jan. 16. 20:52
 17/34 A kérdező kommentje:
Hát figyelj, úgy általánosságban véve azok a lányok tetszenek kinézetre, akik soványabb testalkatúak (de most nem kifigurázva, hogy csontváz szerű...), nálam egyáltalán nem a mell, popsi (nekem pl a kisebb formás popsik jönnek be) méret dominál, én összességében nézem az illetőt. Nyilván nem a haj/szem szem szín alapján fogok párt választani, de nekem valamiért a barna szemű, hajú lányok jönnek be. De ezt így sajnos igazából nem tudom neked leírni. :) Ja és az csak a külső "ideál". :)
2012. jan. 16. 21:07
 18/34 A kérdező kommentje:
Ja és a csinosan, stílusosan öltözködő lányok. :D
2012. jan. 16. 21:08
 19/34 anonim ***** válasza:
Remélem, találsz egyet. Sok szerencsét. :)
2012. jan. 16. 21:14
 20/34 A kérdező kommentje:
Egyszer majd csak.. :)
2012. jan. 16. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!