Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit néztek meg egy pasin először?
Figyelt kérdés
Ugorjúk át a szemét, a körmét, részt , valamikonkrétabb testrészre, gondoltam, pl hogy milyen izmos a karja, milyen széles a válla, mosolya, hasa, arcvonásai, haja, lába, feneke stb?2012. jan. 16. 17:41
11/16 anonim válasza:
de mi van azzal a fiúval aki rágja a körmét?annak csúnya. de nem tehet róla ez szenvedélybetegség, nem azért csinálja hogy ronda legyen hanem mert nem tudom.. kell! :D
tehát mi van azzal akinek nem koszos a körme hanem rágott meg tépkedi a bőrt az ujján?
12/16 anonim válasza:
Az arcát. Nem külön a szemét, orrát, stb, hanem hogy összképileg milyen az arca.
13/16 anonim válasza:
ez most furcsa lesz, de engem a kisugárzása érdekel...életem legnagyobb szerelme úgy vonzott(és sajnos még mindig vonz...azért sajnos mert már nem vagyunk együtt :( ) magához mint a mágnes...persze kell, hogy tetszen, mint férfi is..azt hiszem én a szemek szerelmese vagyok, azt szeretem, mikor belenézek, és elolvadok..ezt nem lehet elmagyarázni, vagy érzi az ember vagy nem..
14/16 anonim válasza:
Én az arca után a cipőjét nézem meg az sokat elárul.:D
15/16 anonim válasza:
mit árul el olyan sokat? ez egy akkora baromság
16/16 A kérdező kommentje:
Engem is érdekel h a cipő mit árul el :D
2012. febr. 6. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!