Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova mehetnénk el ahol mindket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova mehetnénk el ahol mindketten jol éreznénk magunkat?

Figyelt kérdés

Még nem járunk alakulgat a kapcsolat.Szeretnék valami ötletet kapni hogy hova is mehetnénk el.

nem iesmire gondoltam hogy pizzázás vagy kajával kapcsolatos hanem valami más szorakoztató dolgot amin akár még nevetni is lehet vagy élvezni.Segítsetek ebben kérlek.jah és lány vagyok és fiúnak szeretnék valamit kitalálni amit mindketten élveznénk

2009. máj. 26. 14:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
bowling, biliárd, séta valami szép helyen, lassan már fürdeni is lehet menni :)
2009. máj. 26. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Vidámpark?:)
2009. máj. 26. 14:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem is vidámpark jutott eszembe, vagy esetleg állatkert
2009. máj. 26. 15:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mozi:):)és szerintewm ami a legjobb nem is unatkoztok és bexélgetni is lehet hozz fel témákat ...városliget...margitsziget ott bringóhintzózni:)vagy kirándulás ijenek:)
2009. máj. 26. 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Koncert, disco,bowling,Strand...
2009. máj. 26. 17:43
 6/6 anonim válasza:
Barlang!
2009. máj. 29. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!