Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek vacsorázni a főnökömmel? Ti mit tennétek?
A kislányára vigyázok 3 éve és valahogy megváltozott a kapcsolatom vele mostanában.
Tetszik és mintha Ő is érezne valamit irántam,folyton flörtöl velem és teljesen máshogy állok hozzá.De nem tudom,hogy ez a későbbiekben milyen következményekkel lenne az életemre...
Általában nem szoktam ennyire idegeskedni egy pasi miatt,de ez most más,én sem tudom,hogy miért és eddig még soha nem tetszett nálam jóval idősebb férfi és teljesen különbözünk mindenben(csak pár példa:Ő nagyon gazdag-én viszont nem,Ő imád a figyelem központjában lenni,mindenről van véleménye-én inkább csendesebb vagyok és nem mondom el a véleményemet általában,Ő manipulálja az embereket,szemrebbenés nélkül tud hazudni-én nem ilyen vagyok),de tetszik.
Küzdök ez ellen az érzés ellen,mert mintha már több lenne annál,hogy tetszik,de nem megy.
Ma viszont elhívott vacsorázni és nem tudom,hogy elmenjek-e vele vagy ne.Azt mondtam,hogy még át kell gondolnom a dolgot,de össze vagyok zavarodva.
Szerintetek mit mondjak neki?
Elmenjek vagy ne?
Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben?
Köszönöm a válaszokat!
Hát ha nem mész el, akkor talán sosem leszel gazdag. Ha elmész, akkor megtudod, hogy milyen az idősebb pali, főleg Ő.
Dönts.
Van felesége? Mert ha van, akkor egyértelmű, hogy ne menj.
Ráadásul könnyen lehet, hogy csak ki akar használni. NEM TUDOM! Nem látok a fejébe. De ha hajlamos manipulálni, akkor bizony benne van.
Hát ha nem mész el, akkor talán sosem leszel gazdag. Ha elmész, akkor megtudod, hogy milyen az idősebb pali, főleg Ő. Persze lehet bukás is.
Dönts.
Vacsizni elmennék, abba még nincs semmi rossz. Ha kellemetlenül érzed magad, akkor még mindig mondhatod, hogy több találkozót nem szeretnél.
ui: én soha nem jönnék össze pénzes pasival. 1x megtettem...soha többet!
24/n
van felesége? élettársa?
ha van: ne menj el vele és marad a munka kapcsolat
ha nincs: menj el. érezd jól magad. talán akar egy anyát a gyerek mellé és megszeretett téged. vagy az is lehet, hogy tetszel neki. de az is benne van a pakliban, hogy csak meg akar dönteni
de bármi is a megoldás, nem hinném, hogy a gyereke rovására akarja vinni a dolgot. mert, ha elmész keresnie kell egy másik megbízható dadát a gyereknek. és valljuk be. egy szerető apa nem bízza akárkire a gyerekét.
Jelenleg nincs semmilyen párkapcsolata,de tudom,hogy nagyon szereti a nőket és ez is elgondolkodtat,mert lehet,hogy én is csak egy lennék a sokból...
Nem gazdag akarok lenni,egyszerűen csak vele szeretnék lenni,nem érdekel az anyagi helyzete.
meghát, nem kell vele az első héten lefeküdni...megmondod neki, h addig nem amég úgy érzed hogy egy vagy a sokból...
de attól még az érzelmi részével foglalkozhattok...hátha még akkor is beléd szeret, ha eredetileg nem azt tervezte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!