Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, bejönn a hidrogén szőke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, bejönn a hidrogén szőke haj lányokon? Csak mert a kiszemeltem a szőke lányokat szereti, szerintetek kiszőkítessem a fekete hajamat?

Figyelt kérdés
Tényéleg naon bejön a srác,de hát mit csináljak,fekete vaok nem szőke,ő meg a szőkékre bukik.
2012. jan. 14. 14:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hagyd a fenébe a srácot!

Írj inkább nekem, én a feketékre bukom. *-*

2012. jan. 14. 15:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon intelligens lehetsz. Feketéből szőke? Tudod az nem megy egyről a kettőre. Ha nem akarsz megkopaszodni körülbelül havi egy festéssel 4 hónapba telne mire teljesen szőke lehetnél. Addig az a pasi 4 nőt keres helyetted... Ha nem vagy neki jó feketével, szőkével se leszel.
2012. jan. 14. 17:26
 13/14 anonim ***** válasza:
nekem főleg a természetes szín tetszik, szőkékből manapság nagyon kevés természetes van, kivéve az északi orazágokban pl svédeknél...na annál szebb.hajat még nem láttam...természetes világosszőke és kegyetlen dús, egyenes, nem töredezett....fekete hajat szőkére nem túl szerencsés dolog...maradj inkább természetes, a fekete éppúgy szép, ha természetes, a festett koromfekete szintén csúnya...
2012. jan. 14. 17:46
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
ahoz hogy kiszokitsd sok olyan szerre lesz sukseged ami tonkre teheti a hajhagymaidat es egyszeruen kihull az osszes hajad ugyhogy szerintem inkabb ne csinalj semmit
2012. jan. 15. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!